. .. .. .. .. .. .
. .

SELSKÉ ZEMIAKY - RECEPT 3087

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 26357 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)


SELSKÉ ZEMIAKY


[ recept č. 3087 zo dňa  ]


SELSKÉ ZEMIAKY


POTREBNÉ PRÍSADY

Pre 2 osoby:1/2 kg zemiakov, masť, alebo maslo, 1/2 veľkej cibule, pór, cesnak, kyslé uhorky, 10 dkg šunky, korenie na americké zemiaky, bôbkový list, kmín, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Zemiaky olúpeme, umyjeme a nakrájame na tenké plátky. Dáme variť do slanej vody, keď začnú vrieť, zlejeme ich. Cibuľu pokrájame na drobno, pór na kolieska, šunku na kocky.
2. Na panvici rozohrejeme masť, vložíme zemiaky. Osolíme, opepríme, pokmínkujeme, pridáme cesnak a korenie na americké zemiaky.
3. Keď sa zemiaky začínajú opekať a chytať farbu, pridáme cibuľu, pór, šunku a kyslé uhorky nakrájané na tenké kolieska.
4. Keď sú zemiaky do zlata opečen= a prísady zmäkli a trochu sa opiekli, odstavíme, rozdelíme na taniere a posypeme čerstvou petržlenovou vňaťou.
<< Šup Šup koláč | SELSKÉ ZEMIAKY | Podlupka >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu