končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
TORTY |
Gabika K. (Aderiarleen) ID 42443 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Farma na 70-tku[ recept č. 23430 zo dňa 12.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY orechový korpus, parížska šľahačka z horkej čokolády, džem, banány, wi POSTUP PRÍPRAVY Orechový korpus: 12 vajíčok, 3 dcl krupicového cukru, 10 lyžíc vriacej vody, 4 dcl hladkej múky, 3 dcl mletých orechov, 1 PDP, 2 dcl oleja Zĺtky vyšľaháme s cukrom a vriacou vodou do peny. Na záver pridáme olej a premiešame.Bielka vyšlaháme s druhou polovicou cukru na stredne pevný sneh potom žĺtkovú zmes opatrne nalejeme do snehu a spojíme. Múku zmiešame s PDP a vsypeme do zmesy. nakoniec primiešame orechy. Pečieme v rúre na 170°C Parížska šľahačka: 8 dcl šľahačky, 30 dkg kvalitnej čokolády, 2 lyžice cukrárskeho kakaa. V troche šľahačky rozmiešame kakaa a čokoládu...miešame kým sa merozpustí....potom prelejeme zvyšnú šľahačku a zmiešame. Dáme na noc do chladničky vychladiť. Potom už len vyšľaháme do tuha. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI detajl zvieratiek...pridám aj postup,ale trochu neskôr korpus rozrežeme na pláty a pokropíme rumovým rozvarom a potrieme džemom natrieme parížskou šľahačkou pokladieme banánmi a zase tak priklopíme vrchom a dáme zachladiť a malý tak isto povrch potrieme maslovo pudingovým krémom a dáme stuhnúť OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Celkom: 21 (zobrazuje sa 21-21) | << predošlé 1, 2 |
Katarína K. (katana) ID 41442 (12.2.2010, 17:03) | |
super zvieratká sú milunké |
|
ODPOVEDAŤ |
Celkom: 21 (zobrazuje sa 21-21) | << predošlé 1, 2 |