
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Renata T. (Rencsa) ID 4948 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Živánska "Koliba"[ recept č. 234 zo dňa 18.7.2006 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600 g údenej krkovičky bez kosti, 100 g slaniny, 100 g čerstvých šampiňónov, 50 ml svetlého piva, 5 PL oleja, 1 PL kremžskej horčice, 1 KL grilovacieho korenia, 3 cibule, 3 rôznofarebné papriky POSTUP PRÍPRAVY Z oleja, piva, horčice a korenia vytvoríme marinádu, v ktorej 6 hod. necháme odstáť na kocky nakrájanú krkovičku. Cibuľu nakrájame na kolieska, slaninu a papriku na kocky a všetko spolu s mäsom striedavo napichujeme na ihly. Každú ihlu potrieme marinádou a zabalíme do alobalu. Pečieme v pahrebe alebo v rúre približne 35 min. Servírujeme s čerstvou zeleninou a chlebom. |