. .. .. .. .. .. .
. .

TARHONA_ AKO PRILOHA***** - RECEPT 23387

melania l. (lararuby) ID 130989
.
Oblasť: Banská Bystrica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 5.1.2010
Naposledy: 25.2.2024 8:26
Aktualizácia: 14.11.2012 20:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 852
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 272
NÁVODY 12

RYŽA A CESTOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


TARHONA_ AKO PRILOHA*****


[ recept č. 23387 zo dňa  ]


TARHONA_ AKO PRILOHA*****


POTREBNÉ PRÍSADY

Tarhoňa,bravčová masť-olej,soľ,voda

POSTUP PRÍPRAVY

Tarhoňu opražíme na masti do svetlohneda,zalejeme vodou,osolíme a prikryté dusíme ako ryžu,len občas premiešame,lebo sa zvykne prichytiť o dno.Vodu dolievame podľa potreby.Aj hotovú ju musíte sem-tam premiešať,lebo sa zvykne zlepiť do takej guče,z ktorej nejdete nabrať porciu.
Niekedy zvyknem postrúhať do hotovej strúčik cesnaku.

VODU nemeriam,lebo od každého výrobcu jej tarhoňa prijme iné množstvo.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


obyčajná jednoťácka tarhoňa


orestuje sa na masti


miešať,farba až do hneda,nie prihorená


tu už bez vody-hotová



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< RESTOVANA BRAVCOVA PECEN NA SLANINE***** | TARHONA_ AKO PRILOHA***** | MORCACIE STEHNO _ZNOJEMSKE***** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Vanesa M. (Purple-girl) ID 48071 (6.3.2010, 17:29)
presne takto chuti najlepšie :-p aj ked v rodine ju varim iba ja ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (7.3.2010, 16:17)
(F) (F) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Ivana H. (iwuskaaa) ID 32507 (28.2.2010, 21:23)
Takto to robievam aj ja a je báječná (Y). Fakt stojí za vyskúšanie (pl) :-)...
Presne na taký istý spôsob robievam aj ryžu.
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (1.3.2010, 16:09)
Ja tiež,chutí mi viac ako varená. (F) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (28.2.2010, 21:30)
ja tiež (Y) (Y) (Y) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Janette B. (jadany) ID 20045 (upravené 5.3.2010, 17:50)
:-)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (25.2.2010, 13:05)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lenka C. (A-lenka) ID 129067 (16.2.2010, 13:53)
(F) (F) (F) super že si to sem dala,ja som o tomto spôsobe vedela,ale moj manžel ju varil ako cestovinu a ryžu tiež |-) tak tuto mám krkolomný dôkaz že to má byť takto.Vyhrala som :-D :-D
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (16.2.2010, 20:20)
Ahoj,mala si sa staviť o niečo,aby sa oplatilo :-D :-D :-D (L)
ODPOVEDAŤ
Lenka L. (Rea666) ID 132298 (13.2.2010, 23:03)
(Y) (Y) (Y) ja som tarhonu robila po prvy krat a podla tohto receptu a teraz sa jej neviem dojest :-) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (13.2.2010, 23:04)
(L) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (11.2.2010, 15:31)
ja som ju vždy varila ako cestovinu,dík (child1)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (11.2.2010, 18:50)
nech sa ti podarí (L) (L)
ODPOVEDAŤ
maja J. (majkape) ID 24476 (11.2.2010, 15:49)
ja ako ryzu..len oprazit sa musii..
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu