. .. .. .. .. .. .
. .

TARHONA_ AKO PRILOHA***** - RECEPT 23387

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 130989 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


TARHONA_ AKO PRILOHA*****


[ recept č. 23387 zo dňa  ]


TARHONA_ AKO PRILOHA*****


POTREBNÉ PRÍSADY

Tarhoňa,bravčová masť-olej,soľ,voda

POSTUP PRÍPRAVY

Tarhoňu opražíme na masti do svetlohneda,zalejeme vodou,osolíme a prikryté dusíme ako ryžu,len občas premiešame,lebo sa zvykne prichytiť o dno.Vodu dolievame podľa potreby.Aj hotovú ju musíte sem-tam premiešať,lebo sa zvykne zlepiť do takej guče,z ktorej nejdete nabrať porciu.
Niekedy zvyknem postrúhať do hotovej strúčik cesnaku.

VODU nemeriam,lebo od každého výrobcu jej tarhoňa prijme iné množstvo.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

obyčajná jednoťácka tarhoňa
orestuje sa na masti
miešať,farba až do hneda,nie prihorená
tu už bez vody-hotová


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Maškarný ples II. | TARHONA_ AKO PRILOHA***** | MORCACIE STEHNO _ZNOJEMSKE***** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Vanesa M. (Purple-girl) ID 48071 (6.3.2010, 17:29)
presne takto chuti najlepšie :-p aj ked v rodine ju varim iba ja ,-) ,-) ,-)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (7.3.2010, 16:17)
(F) (F) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Ivana H. (iwuskaaa) ID 32507 (28.2.2010, 21:23)
Takto to robievam aj ja a je báječná (Y). Fakt stojí za vyskúšanie (pl) :-)...
Presne na taký istý spôsob robievam aj ryžu.
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (1.3.2010, 16:09)
Ja tiež,chutí mi viac ako varená. (F) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (28.2.2010, 21:30)
ja tiež (Y) (Y) (Y) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Janette B. (jadany) ID 20045 (upravené 5.3.2010, 17:50)
:-)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (25.2.2010, 13:05)
(L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lenka C. (A-lenka) ID 129067 (16.2.2010, 13:53)
(F) (F) (F) super že si to sem dala,ja som o tomto spôsobe vedela,ale moj manžel ju varil ako cestovinu a ryžu tiež |-) tak tuto mám krkolomný dôkaz že to má byť takto.Vyhrala som :-D :-D
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (16.2.2010, 20:20)
Ahoj,mala si sa staviť o niečo,aby sa oplatilo :-D :-D :-D (L)
ODPOVEDAŤ
Lenka L. (Rea666) ID 132298 (13.2.2010, 23:03)
(Y) (Y) (Y) ja som tarhonu robila po prvy krat a podla tohto receptu a teraz sa jej neviem dojest :-) (L)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (13.2.2010, 23:04)
(L) (L)
ODPOVEDAŤ
Katarína B. (katka 777) ID 129764 (11.2.2010, 15:31)
ja som ju vždy varila ako cestovinu,dík (child1)
ODPOVEDAŤ
melania l. (lararuby) ID 130989 (11.2.2010, 18:50)
nech sa ti podarí (L) (L)
ODPOVEDAŤ
maja J. (majkape) ID 24476 (11.2.2010, 15:49)
ja ako ryzu..len oprazit sa musii..
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu