. .. .. .. .. .. .
. .

Kuracia pečeň na ihle - RECEPT 23070

Adriana B. (Aďka27) ID 32431
.
Oblasť: Brezno
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.1.2008
Naposledy: 13.10.2014 22:10
Aktualizácia: 1.4.2011 10:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 77
RODINNÉ FOTOGRAFIE 115
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 8
RECEPTY 180
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Kuracia pečeň na ihle


[ recept č. 23070 zo dňa  ]


Kuracia pečeň na ihle


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g kuracej pečene, slanina, klobása, 2-3 zemiaky, paprika, paradajky – najlepšie koktailové, alebo cherry, cibuľa, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Nakrájame si na menšie kúsky papriku,


paradajky stačí na polovicu, väčšie aj na štvrťky,


cibuľu na štvrťky, oddelíme ju od jednotlivých vrstiev


a priečne pokrájame na polovice, zemiaky na polovice (väčšie na štvrťky) a asi na 4-5 mm kúsky, zabudla som to odfotiť...


klobásu na kolieska a slaninu na tenšie kúsky.


Pečeň umyjeme, odblaníme, nakrájame a striedavo napichujeme na ihlu so zeleninou - slaninu a klobásu som sa snažila vždy uložiť medzi pečeň a zemiaky; ja som použila špajle, ktorým som zrezala konce, aby sa mi lepšie napichovalo.


Ešte nesolíme, naukladáme ne grilovaciu podložku, alebo na plech pokrytý papierom na pečenie, pofŕkame olejom, komu sa žiada, môže si ich zľahka okoreniť, ja som nedávala žiadne korenie, zakryjeme alobalom a pečieme v rúre na 175° C približne 30 min., potom som špajle otočila a dopiekla ešte nejakých 10 min. a nechala ešte vo vypnutej rúre dôjsť odokryté.


Osolíme, podávame s pečivom, uhorkou, šalátom, dresingom, čo vám príde na chuť.


*Dobrú chuť*



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Kakaovo-kokosové koláčiky | Kuracia pečeň na ihle | Kubánska torta >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (17.6.2015, 23:01)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marienka K. (00marlenka) ID 208916 (17.6.2015, 19:21)
ÚŽASNÉ :) :) :) , akurát som spravila prílohu americké zemiaky a na špajle som zemiaky nedala - DALIKATESA
ĎAKUJEM ZA RECEPT :) (Y) |:o) (L) (clamp) (pl)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Marienka K. (00marlenka) ID 208916 (17.6.2015, 19:21)
ÚŽASNÉ :) :) :) , akurát som spravila prílohu americké zemiaky a na špajle som zemiaky nedala - DALIKATESA
ĎAKUJEM ZA RECEPT :) (Y) |:o) (L) (clamp) (pl)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivona S. (Clairinka) ID 63368 (11.4.2010, 16:42)
Aďaka, dnes ste ma inšpirovali k príprave obeda týmto svojim receptom (Y). Už som ho dlhšie nerobila, tak dnes prišiel rad na neho :-) Ja zvyknem použiť kuracie prsia a ešte pred grilovaním vložiť na pár hodín do marinády (stačí aj 3 hodinky), a tá šťava keď stečie pri grilovaní na zeleninu je úplne super (Y) skúste aj takto vyskúšať (hello)


tu je môj výtvor:
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=684942
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.4.2010, 23:14)
Ivonka, rado sa stalo :-) a prosím si tykať, ja som Aďa (D) Z kuracích pŕs som zvykla robiť ražniči v alobale, ale vyskúšam nabudúce podľa Tvojho receptíku, ďakujem za skvelú inšpiráciu (L) (L) (L) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Ivona S. (Clairinka) ID 63368 (14.4.2010, 9:28)
ok Aďka ,-) (L) opäť som si v tvojich receptíkoch niečo vyhliadla ^o), tak spravím ale až cez víkend ako nedeľný obed ^o) (Y) potom dám vedieť ako to dopadlo :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (5.2.2010, 21:18)
Adka tvoje spizy su na 1*. Krasne nafotene , super postup. Uvodna foto ako od profesionala z nejakeho magazinu o vareni (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.2.2010, 22:43)
;-) Aďka (child1), ja viem, že to nie je žiadna novota, ale možno sa niekto inšpiruje, kto to nepozná (jidlo) A ďakujem krásne za pochvalu :-), veľmi ma to teší (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Helena B. (hela2) ID 37749 (4.2.2010, 13:19)
Adrika tie špízy sú (Y) (Y) (Y) robila som niečo podobné minulý týždeň. Nechcelo sa mi však sa s tým hrať, tak som to nedávala na špajdlu ale som všetko dala do väčšej zapekacej misy ;-) a pridala som ešte krásne prerastenú oravskú slaninku (F) bolo to výborné papaníčko (Y) môj (cinky) povedal, že je to bohovské :-)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.2.2010, 22:40)
Helenka, ďakujem (F) (F) (F) No vidíš, ešte lepší nápad všetko rovno zapiecť, inokedy to robievam ako živánsku, v alobale, ale mala som len mastnejšiu klobásu a nechcela som, aby to bolo ťažké, tak som sa rozhodla grilovať, potom som dala naschvál aj bezmäsitú slaninu, aby sa vypiekla do zemiakov a pečienky, aby to zasa nebolo suché… a tá úžasná vôňa……chlapi sa zhodli, že grilovaná im chutila viac, že už mám robiť len takto :-) (jidlo) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (4.2.2010, 12:58)
Adi, vyzerá to na dobrú mňamku (zajic)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana B. (Aďka27) ID 32431 (13.2.2010, 22:37)
Henka, ďakujem :-) je to fajnotka, treba skúsiť (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu