končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
CUKROVINKY |
dominika s. (domci) ID 133753 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Šamrole[ recept č. 22481 zo dňa 21.1.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1lístkové cesto, 2žĺtky + niekoľko 10cm kovových rúrok s priemerom asi 3cm\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nNa plnku:4bielky, 250g kryštálového cukru POSTUP PRÍPRAVY Lístkové cesto si vyvaľkaj na hrúbku 3mm. Z cesta nakrájaj pásiky dlhé asi 35 a široké 2,5 cm a obtáčaj nimi špirálovito rúrky jednu po druhej. Potri žĺtkom a daj piecť v stredne vyhriatej rúre do zlata.\\\\r\\\\n\\\\r\\\\nMedzitým si priprav plnku. Daj do hrnca vodu a keď začne vrieť, daj nad to misku s vyšľahanými bielkami. Za stáleho miešania pridávaj kryštálový cukor, postupne po lyžičkách, až kým sa cukor úplne neroztopí. \\\\r\\\\nNaplň šamrole a posyp práškovyým cukrom. |
Katarína D. (katennka) ID 121349 (21.10.2012, 11:21) |
ja som mala tuším 5bielok ani neviem..a dala som cca 240g. cukru, keďže som viac nemala a postupne som ho tam dála a miešala ešte nad parou 10min. sú úplne geniálne ani presladené ani málo sladke..výýýborne ďakujem.. |
ODPOVEDAŤ |