
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
CUKROVINKY |
Daniela K. (2dendy) ID 207 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Šamrolky[ recept č. 3258 zo dňa 16.12.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Ahojte vsetci :) Hladam, hladam, ale nic nenachadzam :( POSTUP PRÍPRAVY Zhanam recept na samrolky. Nemate nahodou niekto odskusany recept na klasicke samrolky plnene snehom? Dakujem za kazdy recept. D. |
Daniela K. (2dendy) ID 207 (16.12.2007, 19:37) |
Dakujem kocky, ste zlate ![]() Tatianka, ked nahodis postup vyskusam ![]() Zboznujeme samrolky, ale keby sme ich mali kupovat v cukrarni, tak ich asi vykupime a nedoplatime sa :D Este raz dakujem vsetkym ![]() D. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Tatiana M. (cukricek123) ID 29898 (16.12.2007, 17:41) |
Ja mam jeden velmi dobry a jednoduchy recept na samrony a peciem to aj na svadby a su dobre a nestvrdnu. 1/2 KG palmarin nie ine , 1/2 kg hl. muky, 10 zarovnanych pl pochutkovej smotany stipka soli. Vypracovat cesto nechat celu noc v chladnicke zakrite foliou,aby nezaschlo . Na druhy den si to rozdelim asi na 5 casti a vygulam na tenko skoro ako na slize ,malinko hrubsie asi 30/3 cm natocim na trubicku a upeciem pri 200 do bledoruzova. Potom plnim snehom na jedno bielko 7 dg kr. cukru slaham nad parou asi 20 minut na tuto davku trubiciek potrebujem asi 6 bielkov a je to asi 50 ks trubiciek. BUDEM ICH V STREDU ROBIT POTOM DAM AJ FOTO A RECEPT NA MMB. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Emilia L. (carmen0202) ID 106692 (3.8.2009, 13:58) |
IDEM ICH SKUSIT,DUFAM,ZE SA MI PODARIA A BUDU MNAM MNAM ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana F. (funfalkova) ID 14554 (16.12.2007, 16:27) |
Ja mám od cukrárky tento a to cesto je fakt lepšie ako kúpené lístkové, len je robota: 1.cesto: 20 dkg hl. špeciál, 3 žĺtka, 1PL ocot, 1 PL rum, 1MP olej, štipka soli. 2.cesto: 10 dkg hl. špeicál, 25 dkg maslo. Cesta vypracujeme. Prvé cesto vyvaľkáme na menší štvorec a vložíme doň druhé cesto, ktoré je ako kocka. Zakryjeme ho prvým . Dáme do chladničky stuhnúť. Potom rozvaľkáme a znovu poskladáme ako lístkové cesto. Necháme v chladničke 15-20 min. Kým nestuhne. Postup opakujeme tri krát. Potom rozvaľkáme na tenučko a radielkom robíme pásy, ktoré obtáčame na trúbičky a pečieme. Nad parou vyšľaháme bielka a plníme. Na 1 bielok ide 10 dkg cukru. Ja dávam tuším 3 bielky. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Mirka M. (Myrca) ID 22115 (16.12.2007, 15:46) |
http://www.webholder.szm.sk/samrole_s_originalnou_cukrarskou%20penou.htm čo toto? ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Daniela K. (2dendy) ID 207 (16.12.2007, 15:48) |
Jej, dakujem ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |