. .. .. .. .. .. .
. .

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.

Tešíme sa na vás.

kurča s tymiánom, mascarpone a citrónom - RECEPT 20879

Juliana Š. (julianecka) ID 3078
.
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.3.2006
Naposledy: 2.5.2020 12:28
Aktualizácia: 15.3.2013 13:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 174
RODINNÉ FOTOGRAFIE 8
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 55
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


kurča s tymiánom, mascarpone a citrónom


[ recept č. 20879 zo dňa  ]


kurča s tymiánom, mascarpone a citrónom


POTREBNÉ PRÍSADY

olivový olej, kurča ( resp. kuracie stehná ). soľ, mčk, čerstvý tymián, 1 citrón, 150g mascarpone

POSTUP PRÍPRAVY

jednoduchý :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


do rozohriateho pekáča nalejeme olivový olej, kuracie stehná osolíme, okoreníme čiernym korením a vložíme ich kožou nadol do rozohriateho oleja a opekáme, kým nie sú zletistohnedé. obrátime , poobkladáme vetvičkami tymiánu a plátkami citróna. trošičku podlejeme a dopečieme v rúre vyhriatej na cca 190st., tak 50 min-hodinku.


upečené, hurááá :-))) pred podávaním dáme na vrch lyžičku mascarpone, pokvapkáme citrónovou šťavou a olivovým olejom. To mascarpone mäsko úžasne zjemní...


príloha - zemiaky pečené v šupke a plnené zmesou fety, vydlabaných zemiakov a petržlenovej vňate, pre deti alternatíva nastrúhaný eidam a vydlabané zemiaky. pred podávaním pokvapkáme trochou paradajkového olivového oleja, ozdobíme vetvičkou tymiánu a sušenou paradajkou



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< pečené kurča s paradajkami a olivami | kurča s tymiánom, mascarpone a citrónom | anjelské krídla >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Katarína M. (Kaciatko.M) ID 110994 (21.2.2012, 21:53)
(clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (24.2.2012, 18:34)
:-$ (F) (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Aneta C. (Anet_007) ID 67403, mimibazar.sk/anet-007 (29.1.2010, 20:29)
(zajic) vyzera extremne jedlo
ODPOVEDAŤnahlásiť
Adriana S. (adrika280) ID 34442 (8.12.2009, 23:28)
Toto vyzera byt dobre (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) Julka, to co mas na tom mascarpone na stehienku? (citron?) a aky je to paradajkovoolivovy olej? (pri poslednom obrazku). dakujem Ada
ODPOVEDAŤnahlásiť
Juliana Š. (julianecka) ID 3078 (7.1.2010, 21:22)
adrianka, aj je, az som bola sama prekvapena *-) ;-) na vrchu je upeceny citron, chut citronu, masa a mascarpone sa velmi lahodne prepojili (Y) nie je to klasicka kombinacia, ale jednoznacne stoji za to (L)
paradajkovy olivovy olej je olivovy olej, ktory mi zostava, ked dorazime flasticku nakladanych susenych paradajok, krasne vonia za paradajkami, cesnakom a bylinkami http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5854 (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu