
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Miroslava H. (mimka999) ID 60849 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Kuriacie mäso po čínsky[ recept č. 10542 zo dňa 23.1.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 25 dkg, vykosteného mäsa, 1/2 strúčiku cesnaku, 10 dkg hrášku, 1 cibuľa, 1 lyžička sójovej omáčky, olej, 1 a 1/2 lyžičky škrobovej múky, 100 ml vývaru, 1 lyžica vody, soľ, 1/4 lyžičky mletého zázvoru, štipka cukru POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na rezance, cibuľu nadrobno. Cibuľu podusíme asi 1 min. na oleji. Pridáme mäso a za stáleho miešania 1 min. dusíme. Pridáme vývar, zázvor, sójovú omáčku, soľ, hrášok a dusíme 3 minúty. Nakoniec vmiešame škrob rozmiešaný vo vode, roztlačený cesnak a dusíme ešte minútu. Podávame s ryžou. |