Martina P. (Mata406) ID 48300 |
 |
Oblasť: Hlohovec |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 4.6.2008 |
Naposledy: 22.12.2024 11:16 |
Aktualizácia: 27.11.2016 11:34 |
|
|
|
Tatiana V. (tanaalexdenis) ID 66606 (9.12.2020, 12:34) |
tarhina fajna,mäso fajbe,leco fajne,prazenica fajna.No vsetko dokopy?Mala som obavy hlavne koli tej prazenici,ale je to fajneeee mnam.Aj nasmu chutilo.Hned som poslala link aj kamoskam.Ja som si to este posypala parmezano k tomu domace kysle uhorky |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Natalia M. (nadenam) ID 145963 (12.12.2011, 12:47) |
Skvely receptik,velmi nam to chutilo aj s tou prazenicou-mozno nezvycajne,ale velmi chutne |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (14.12.2011, 19:48) |
tak to ma teší Natalí  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Slávka K. (rosetattoo) ID 172026 (19.10.2011, 16:03) |
Dnes som sa inšpirovala, som vegetariánka a použila som sójové rezance, ale výsledok bol skvelý veľmi pekne ďakujem, recept je už vytlačený a myslím, že sa stane veľmi častým  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (19.10.2011, 19:15) |
tak to ma veľmi teší Slávka, ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (29.10.2010, 17:58) |
No ryzoto z tarhone som uz robila,ale bez toho vajicka.mabuduci tyzden uvarim,diky za inspiraciu. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (30.10.2010, 19:11) |
áno rizoto z tarhone je taká klasika tiež u nás - s tým vajíčkom je to super, aspoň nám to tak veľmi chutí Tak dúfam, že bude aj u Vás Heli  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Ivana D. (ANDY35) ID 21029 (28.10.2010, 17:09) |
je vynikajúce,včera som ho robila a všetkým nám velmi chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (29.10.2010, 9:08) |
tak to som rada Ivka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Andrea KOLLEROVÁ (andreakoller) ID 3657, mimibazar.sk/andreakoller (27.1.2010, 20:41) |
aj ked rizoto moc nemusím toto sa dalo odporučam,chutilo aj mangelovi a svokrovi  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (27.1.2010, 20:44) |
Ďakujem Andrejka - som rada, že chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Saša F. (drobcek28) ID 131432 (9.1.2010, 18:47) |
Zajtra sa naňho chystám, tak som zvedavá...dám vedieť či sa mi podarilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (9.1.2010, 20:19) |
- ok , tak budem čakať ako to dopadne Saška  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Saša F. (drobcek28) ID 131432 (9.1.2010, 2:23) |
Ahojte , receptík vyzerá super, určite vyskúšam, ja robievam tarhoňu v rúre, opražím ju na oleji, zalejem vodou a dám do rúry, zaručene sa vždy urobí a je supeeeeer....  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (9.1.2010, 8:07) |
Ahoj Saška - ďakujem moc za komentárik - každý máme svoj sposob prípravy tarhone - tak už si to len treba prisposobiť podľa seba - niekedy vyskúšaj , rizotko je dobručké  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (9.1.2010, 8:05) |
Ďakujeeem Marcelka - veľmi ma teší  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (28.12.2009, 20:33) |
Ďakujem  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (22.12.2009, 12:14) |
Martinka,
prave som dopapala tvoje tarhonove rizoto ...vlastne moje
Je vyborne, skvela obmena klasiceko rizota z ryze
Trosku som si ho upravila - nedala som leco, ale trosku kecupu, a pridala som aj mraz. zeleninku a kukuricu som dala nakoniec ako prilohu, sterilizovanu
Priznam sa, ani ja som donedavna o tarhonu velky zaujem nemala, doteraz som ju robila asi 3x, ale vzdy sa podarila Tarhonu kupujem v Jednote IDEAL.
papa a krasne sviatky
 |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (22.12.2009, 14:34) |
- ja mám rada tarhoňu asi na všetky sposoby, sme si ju veľmi obľúbili , tak ju mám trvale zaradenú v jedálničku - I keď si si upravila trošku podľa seba - v pohodke - hlavne, že chutilo, ja takto spotrebúvam lečo, lebo ani neviem čo už s ním koľkokrát papa i Tebe Gabika pekné sviatky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Zuzana C. (zuzkadorka) ID 108409, mimibazar.sk/zuzkadorka (5.12.2009, 15:01) |
Kočky s tarhoňou nemám veľké skúsensti, poraďte... prečo keď ju varím podobne ako ryžu (osmahnem na oleji, zalejem vodou 1:2 a dusím) mi zostane tarhoňa skôr ako taká guličková kaša s "mazľavým voľačím medzi" a nie pekne sypká, ako má Maťka na obrázku?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (5.12.2009, 16:21) |
Zuzka ja mám rozne skúsenosti s tarhoňou - záleží aj od výrobcu - ja podľa skúseností - dávam vodu od oka - tak aby bola voda asi na prst od tarhone / radšej menej ako viac/ sledujem aká je keď sa voda vyparí, ochutnám, a keď sa mi zdá, že jej ešte trochu chýba do makkosti, tak prilejem trošku , premiešam a vypnem oheň - ona už dojde sama  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Zuzana C. (zuzkadorka) ID 108409, mimibazar.sk/zuzkadorka (5.12.2009, 21:38) |
Ďakujem Maťka... presne tak som o robila, ale teraz zase raz ukázalo že "keď dvaja robia to isté - nikdy to nie je to isté" ale ja sa časom vypracujem Mimochodom...rizotko bolo aj tak výborné, moji papkáči ho zlupli raz dva  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (6.12.2009, 8:09) |
To máš Zuzka svatú pravdu - každý sa učíme ... Ja tiež nedávam tarhoňu do MW, nejak radšej klasicky na sporáku, tú MW radšej vo varení obchádzam .... A ako som už povedala aj jej príprava záleží podľa toho akú kúpime, tak je ťažko radiť, ja kopu vecí robím od oka ... niekedy sa podarí a niekedy to nie je až také dokonalé ... tak ale nevadí, hlavne, že Ti chutilo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Zuzana C. (zuzkadorka) ID 108409, mimibazar.sk/zuzkadorka (5.12.2009, 21:41) |
ďakujem za tip...priznávam, že ja pri príprave jedla mikrovlnku veľmi "nemusím", ale jeden nikdy nevie, možno raz vyskúšam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (5.12.2009, 17:45) |
ďakujem Emi za link - ale ja nemám problém urobiť tarhoňu i na sporáku - mám to už v oku - jasne, že sa stane, že nie je niekedy úplne super, ale v pohode málokedy s ňou robím nejaké experimenty s dolievaním vody - to som písala Zuzanke, že i tak sa dá - ak je problém  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Darina B. (danda3) ID 104195 (29.11.2009, 9:58) |
...určite vyskúšam, ale s kuracím mäsom, snáď s tým nič nepokazím...papa |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (29.11.2009, 15:29) |
vobec nič nepokazíš ani kuracím maskom, dá sa všeličo  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Jarmila M. (Jarmila50) ID 61703 (28.11.2009, 10:38) |
Martinka, zaujímavá kombinácia, tiež som rozmýšľala prečo praženica a napadlo ma, že jedlo môže byť trochu šťavnatejšie. Tiež som niekde čítala recept, kde bola ryža s praženicou. Ďakujem za recept . |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (28.11.2009, 11:28) |
Ďakujem Jarmilka - áno presne - je to pražená ryža s praženicou a skutočne je to dobré, variácií je množstvo taktiež - pochádza to tiež z východnej kuchyne, oni majú také jednoduché , ale zároveň prekvapujúce recepty, čo by nás v živote nenapadlo Mne chutí tá ich kuchyňa a tiež sa ňou rada nechávam inšpirovať  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (27.11.2009, 20:33) |
prazenicu do rizota?tak to som este nevidela.zaujimave  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (27.11.2009, 20:43) |
No áno Ľubi - inak praženica sa bežne dáva aj do ryže - možno mne to nie je divné, lebo manželova teta žila dlhé roky v Indonézii a keď ona navarí ... priam božské jedlo - tiež otváram čo všetko možné skombinuje a chutí to úžasne a u nich je to normálka  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  |  | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (27.11.2009, 20:50) |
ja sa rada poducim.Ale fakt som to este nevidela a ani nepocula  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| |  |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (27.11.2009, 20:52) |
- si predstav, že konkrétne tá praženica to tam úplne zjemnila a pritom jej tam je ozaj trošičku, ani nie je cítiť, ale chuť urobila inú  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | |  |  | Lubica L. (lubica007) ID 19881 (28.11.2009, 10:10) |
martinka,tak ked mas take skvele receptiky.................rada sa u Teba inspirujem,sem s nimi.A nahod vseeeeetky  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
| | | |  |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (28.11.2009, 11:24) |
podarená - postupne to sem podávam ako to budem robiť  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (27.11.2009, 20:01) |
Aj my robievame guličky-tak to volaju deti,robievame aj takto podobne a ešte zapekam s mletym maskom a so smotanou (mam v receptoch),tiež vyborne .  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (27.11.2009, 20:40) |
presne - - aj pre moje sú to guličky .. och veru variácií na tarhoňu je neskutočne veľa .. a u nás sa aj všetko zje, lebo tú veru možeme, čo som rada - vidíš - to som ešte nezapekala - musím pozrieť ako to vyzerá  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 19:43) |
hej tu mi zase ktosi trafil na moju notu urcite vyskusam.tarhonu milujem,aj rizoto z nej a kedze je tam masko,tak snad nebude protestovat ani Matko  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Martina P. (Mata406) ID 48300 (27.11.2009, 20:37) |
- inak som mala na pláne zasa tie Tvoje - ale musela som spotrebovať kúsok masa, / som vybrala z mraziaku viacej ako bolo treba/ .. no a tarhoňa je tiež moja srdcovka veď vieš - a snáď aj Maťkovi zachutí s maskom - šalát sme nechali šalátom a otvorili kompótik hruškový ... no mňam  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |