
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
RYBY A DARY MORA |
Stanka K. (stassa) ID 39170 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Perfektné rybky, hotové za minútku....foto pridám neskôr....vyskúšajte[ recept č. 19654 zo dňa 5.11.2009 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1/2 kg ryby (ja používam pangasa), cca 10dkg hrubá múka /podľa toho koľko rybiek), 1čl soli, trošku MČK, 1PL podravka, 1PL mletá červená paprika (ja mám rada viac papriky, ale kľudne môže byť aj menej), trošku mletej rasce Príloha: zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Neviem či tento recept tu už je ale u nás patrí medzi najobľúbenejšie. Rybky si po odmrazení trochu postláčame, aby sme sa zbavili vody. Zmiešame hrubú múku so všetkými prísadami, a rybky poobaľujeme z jednej aj druhej strany a dáme na panvicu s rozohriatym olejom, Keď uvidíme že už má rybka chrumkavú kôrku vyberieme a poobaľujeme v kuchynských utierkach (nebude taká mastná). Podávame s zemiakovou kašou (nám to chutí najviac) a cvikla k tomu je fantastická príloha (taká aká sa robí na veľkú noc) a už len .................................ham:)))) |