. .. .. .. .. .. .
. .

Rezne so sezamom - RECEPT 19601

Kamila B. (vikusik) ID 41103
.
Oblasť: Trebišov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.4.2008
Naposledy: 23.5.2015 17:40
Aktualizácia: 15.2.2010 15:33
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 47
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 5
RECEPTY 9
NÁVODY 0

KURACIE MÄSO A HYDINA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Rezne so sezamom


[ recept č. 19601 zo dňa  ]


Rezne so sezamom


POTREBNÉ PRÍSADY

asi 500g kuracich prs (môže byt aj bravčové karé), sol na ochutenie reznov pri vyklepávaní, klasický trojobal: múka, vajička a strúhanka a k tejto strúhanke sezamové semienka, kuk dole do obrázkového postupu

POSTUP PRÍPRAVY

Rezne naklepeme osolíme a obalíme najprv v múke, z múky do vajíčka a z vajička do strúhanky ku ktorej sme zamiešali sezam. Takto opakujeme s každým reznikom kým sa nám všetke neminú a môžeme ich vypiec ako klasické rezne.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


rezne pekne narežeme a vyklepeme ak mate takuto pomocníčku ako ja tak to bude raz-dva


taketo balenie sezamu sme primiešali ku strúhanke


tu je stúhanka spolu so sezamovými semienkami


rezniky pekne poobalujeme klasickom trojobale muka-vajičko-struhanka +sezam a tu je výsledok


v panivici do ktorej sme pridali olej vypekáme rezne z oboch strán do zlatova


sezam v struhanke nevydno a ak len tak máličko kým niesu upečene ale ked sa upeču je tam ten sezam takto


no a tu je výsledok (porcia pre pomocníčku) DOBRÚ CHUŤ



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< pudingoš | Rezne so sezamom | ŠŤAVNATÉ KURACIE STEHIENKA >>
nahlásiť
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Kamila B. (vikusik) ID 41103 (4.11.2009, 13:15)
Majka som rada, že chutili (L)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 (4.11.2009, 13:12)
Kami, aj ja takto niekedy obalujem rezníky. Potom sú také chrumkavé, no super (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Maja I. (maya86) ID 29246 (4.11.2009, 13:02)
je to skvelé, my sme mali na obed v pondelok :)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Kamila B. (vikusik) ID 41103 (4.11.2009, 12:42)
Ivetka vyskušaj je to ozaj chutne a take chrumkave ked sa ten sezam upečie ja som takto obalovala aj ryby. (hello)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Iveta S. (yvett) ID 11052 (4.11.2009, 8:23)
ten sezam ma zaujal, musím vyskúšať (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤnahlásiť
Reklama | Podmienky pre používanie služby Mimibazar | Desatoro | Logo Overený obchodník | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Osobné údaje | Kontakt
Jednotné kontaktné miesta / Single Points of Contact | Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky používania služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Cookies | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra | Povinne zverejňované informácie

© 2001–2025 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s.
se sídlem náměstí Marie Schmolkové 3493/1, 100 00 Praha 10, IČO: 02346826, zapsaná v OR, sp.zn. B 19490 a dodávatelia obsahu