končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
KURACIE MÄSO A HYDINA |
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)Prekladane kuracie prsia[ recept č. 1895 zo dňa 1.8.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, kuracie prsia, cukina, vitana francuzska omacka, smotana na slahanie, koreniny(sol, vegeta, biele korenie, sojova omacka, zmes na pecene zemiaky), jedna vacsia cibula, udeny platkovy syr, postruhany eidam. POSTUP PRÍPRAVY Maso si mierne naklepeme osolime okorenime, pokvapkame sojovou omackou, nove zemiaky dobre poumyvame ja som ich nesupala nakrajame na kolieska, tak isto cukinu, jednu cibulu. Dno misy polejeme par kvapkami oleja a vylozime zemiakmi, potoo kolecka cibule a cukiny ja som vsetko priebezne solila a korenina zmesou na zapekane zemiaky, na to som vylozila nakrajane maso a na vrch platkovy udeny syr na koniec som zase navrstvila zemiaky a cukinu okorenila a prikryla alobalom a dala zapiect. Neskor som si namiesala vitana frnacuzsku omacku moju oblubenu :)))) a poliala na vrch a husto nastruhala syr. Este zapekala a ked to uz vyzeralo do chrumkava vypla. Ja peciem v remoske takze casovo vam neviem povedat lebo mne sa nedaju regulovat stupne ale ked ste piekly francuzske zemiaky tak to je to iste :) Dobru chut. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI takze nakoleckujeme zemiaky masko je pripravene ja som ho este nakrajala na take kusky akurat :) zemiaky cibula :) cukina a ja som dala aj kococky masla navrstvene masko masko a udeny platkovy syr no a posledna vrstva su zemiaky cukina a maslo prikryla alobalom a zapekala tu uz je masko zaliate francuzskou omackou a posypane syrom a zapecene do zlatova :))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Adriana G. (adkap) ID 606 (1.8.2007, 19:47) |
No raz za cas sa aj na fotenie pri vareni zmozem keby som mala vacsiu kuchynu aj nejake umeleckejsie prihodim s petrzelkou a tak ale recept stoji za to na to ze som improvizovala vsetky prsty som si pri jedeni oblizala aj malej ked sa priplietla Vdaka |
ODPOVEDAŤ |
Erika Dirdová (serafina) ID 16771 (1.8.2007, 19:18) | |
Aha..ako vidím obrázkovy postp..už je mi ,hej... výborný receptik... | |
ODPOVEDAŤ |