. .. .. .. .. .. .
. .

Čína na cibuľke - RECEPT 17614

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 92643 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)


Čína na cibuľke


[ recept č. 17614 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Čo potrebujeme: 1/2 kg bravčového mäsa, 500 g cibule, 6 PL oleja, 3 PL kečupu, 1 1/2 PL octu, 2 PL sójovej omáčky, 1 PL práškového cukru, 4 PL vody, 2 PL vína, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso pokrájame na rezne, vyklepeme chrbtom noža a pokrájame na pásiky.
Kečup zmiešame s vodou, octom, sójovou omáčkou a cukrom.
Na oleji mäso prudko opečieme.
Po opečení osolíme a dáme na tanier.
Do výpeku ak treba pridáme olej, na ktorom krátko podusíme cibuľu pokrájanú na pásiky.
Do cibule vložíme opečené mäso.
Prilejeme vína a premiešame.
Zalejeme kečupovou zmesou a povaríme, kým sa zmes trochu neodparí.
Podľa potreby dochutíme.
<< Minútka,,Gyros | Čína na cibuľke | Mäsové guľky v diabolskej omáčke >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu