
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mária K. (skyper) ID 92643 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Čína na cibuľke[ recept č. 17614 zo dňa 3.9.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Čo potrebujeme: 1/2 kg bravčového mäsa, 500 g cibule, 6 PL oleja, 3 PL kečupu, 1 1/2 PL octu, 2 PL sójovej omáčky, 1 PL práškového cukru, 4 PL vody, 2 PL vína, soľ POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na rezne, vyklepeme chrbtom noža a pokrájame na pásiky. Kečup zmiešame s vodou, octom, sójovou omáčkou a cukrom. Na oleji mäso prudko opečieme. Po opečení osolíme a dáme na tanier. Do výpeku ak treba pridáme olej, na ktorom krátko podusíme cibuľu pokrájanú na pásiky. Do cibule vložíme opečené mäso. Prilejeme vína a premiešame. Zalejeme kečupovou zmesou a povaríme, kým sa zmes trochu neodparí. Podľa potreby dochutíme. |