
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Martina M. (mmj) ID 19672 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Mäso na cibuli – šašlík[ recept č. 4889 zo dňa 12.4.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového mäsa najlepšie krkovička, 4 veľké cibule, 1 štamprlík octu a 1 štamprlík oleja, soľ, korenie, vegeta POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na väčšie kocky asi 4x4 cm, cibuľu na kolieska. V miske zmiešame ocot, olej soľ, korenie, vegetu a cibuľu. Pridáme mäso a necháme marinovať 24 hodín. Potom upečieme buď ako šašlík na grile alebo v rúre. Podávame s chlebom alebo zemiakmi a šalátom OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |