. .. .. .. .. .. .
. .

Špagety con Pesto - RECEPT 17606

Katarína B. (kava4) ID 47637
.
Oblasť: Malacky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 27.5.2008
Naposledy: 26.4.2024 5:47
Aktualizácia: 23.1.2024 8:31
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 16
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 39
RODINNÉ FOTOGRAFIE 26
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 12
RECEPTY 84
NÁVODY 25

RYŽA A CESTOVINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Špagety con Pesto


[ recept č. 17606 zo dňa  ]


Špagety con Pesto


POTREBNÉ PRÍSADY

1 PL píniových jadier 1 1/2 zväzku bazalky 1 strúčik cesnaku soľ 3 PL parmezánu 60 ml olivového oleja čierne korenie 500 g špagiet

POSTUP PRÍPRAVY

1. Píniové jadrá opražíme na panvici bez tuku. Otrháme lístky bazalky, opláchneme ich a osušíme. Cesnak ošúpeme a všetko nasekáme nahrubo.

2. Z bazalky, cesnaku, soli a píniových jadier v mixéri vymiešame vláčnu hmotu. Ak nemáte mixér, pomaly rozdrvte prísady v mažiari. Primiešame parmezán a olivový olej a okoreníme.

3. Špagety uvaríme al dente v dostatočnom množstve vriacej osolenej vody podľa návodu na obale. Scedíme. Môžete použiť aj takýto šikovný cediaci vrchnák na hrniec, viď obrázok dole. Nájdete ho medzi mojimi aukciami v kategórii Domáce potreby. Viac informácií v popise. Zmiešame ich s pestom a podávame.

príprava: 30 minút

P.S. Už vylúpané píniové oriešky dostať kúpiť napr. v ochode so zdravou výživou, v bio-obchodoch a pod. Ich orechová chuť zlepšuje vegetariánske a mäsité jedlá. Môžu sa jesť surové, pražené alebo solené. Na strome, ktorý sa volá Borovica píniová, po latinsky Pinus pinea rastú hore v korune pripomínajúcej dáždnik malé šišky. Oberajú sa v zime a nasledujúce leto sa sušia na slnku, kým sa šupiny otvoria a a uvoľnia jadrá. Domovom tohto stromu je Stredomorie, piesočnaté pobrežné oblasti.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


cediaci vrchnák



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Pappardelle zapečené s mletým mäsom a žampiónmi | Špagety con Pesto | Čajové a žĺtkové víno >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu