. .. .. .. .. .. .
. .

Mäso na orientálny spôsob - tip na dovolenku - RECEPT 1655

Jana O. (Olivia) ID 1265
mimibazar.sk/olivia
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 29.10.2005
Naposledy: 27.1.2023 18:14
Aktualizácia: 2.2.2014 13:46
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 72
RODINNÉ FOTOGRAFIE 4
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 2
RECEPTY 26
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)


Mäso na orientálny spôsob - tip na dovolenku


[ recept č. 1655 zo dňa  ]


Mäso na orientálny spôsob - tip na dovolenku


POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg bravčového karé (chudé pliecko, stehno), 5 vajec, 1 kávová lyžička soli, 1 pol. lyžica kečupu, 1 kávová lyžička korenia (mčk), 1 kávová lyžička horčice, 1 pol. lyžica worchester, 1 káv. lyžička sladkej červenej papriky, 2 káv. lyžičky majoránu, 1/2 káv. lyžičky vegety, 1 káv. lyžička kari korenia

POSTUP PRÍPRAVY

Tento receptík je vynikajúci tým, že mäsko naložené do nálevu vám vydrží v chladničke až týždeň, čiže je ideálne na dovolenku, alebo ja som ho zvykla robiť, keď som s deťmi odišla na prázdniny k rodičom, aby nám ocko doma nezahynul hladom...

Postup je strašne jednoduchý, zvládnu aj totál začiatočníčky:

Bravčové mäso umyjeme, nakrájame na plátky, naklepeme.
Do väčšej misy si pripravíme nálev - všetky ingrediencie poriadne vidličkou zmiešame.
Kúsky mäsa vložíme do nálevu tak, aby boli úplne ponorené.
Najskôr po 24 hodinách vyprážame. Mäso je vypražené skôr ako obyčajne, pretože nálev tento proces urýchli.
Jemná aromatická chuť vás isto milo prekvapí - dajte vedieť, či vám chutilo :) ...
<< Výborné domáce fliačky s kapustou | Mäso na orientálny spôsob - tip na dovolenku | Čokoládový croissant >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Kristína P. (Kitty26) ID 3488 (10.2.2008, 20:15)
Janka, vďaka za tip, o týždeň odchádzame na dovolenku do Tatier, tak si to isto-iste vezmeme so sebou |:o) a nemusím tri - štyri dni rozmýšľať, čo uvariť hladošom na večeru po lyžovačke (smich)
ODPOVEDAŤ
Jana O. (Olivia) ID 1265, mimibazar.sk/olivia (11.2.2008, 9:32)
Kristinka, stopro budes spokojna :-)... Pre mna je tento recept perfektnou zasobarnou jedla v pripade potreby - aj pre draheho, ked odchadzam z domu na viac dni :-D. Daj potom vediet, ci chutilo :-$
ODPOVEDAŤ
Martina M. (mmj) ID 19672 (10.2.2008, 15:25)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2824&user=19672
:-)
ODPOVEDAŤ
Irena K. (Iriska13) ID 14906 (10.2.2008, 18:37)
:::zaznamenané.....nabuduce pridam cesnak...aj kečup... :-D :-D :-D (Y) (Y) (Y) (hello) (hello) (hello) (kytara) (kytara) (kytara)
ODPOVEDAŤ
Irena K. (Iriska13) ID 14906 (upravené 10.2.2008, 14:14)
Som velmi rada, že ako prvá môžem pochválit tento vynikajuci receptík (Y) (Y) (Y)je skutočne vynikajuci, už pri vyprážaní sa mi zbiehali slinky z tej neskutočnej vône ;-) ;-) ;-) manžel vychválil a dobre si zabaštil a aj ja, lebo som zatažená na všelijaké vonavé koreninky a hlavne na karí..... (radost) (radost) (radost)zas mám další do zbierky. (D) (C) (drink) (hotdog) (hotdog) (hotdog) (cigo) (cigo) (cigo) (hello) (hello) (hello)Kuk: http://www.mimibazar.sk/rodinne_fotografie.php?album=12881
ODPOVEDAŤ
Jana O. (Olivia) ID 1265, mimibazar.sk/olivia (11.2.2008, 9:36)
Iriska - som velmi rada, ze vam chutili, aj u nas idu na dracku! (K)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu