
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZAVÁRANINY |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | cesnakový pickles[ recept č. 13577 zo dňa 28.4.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 3 ks hlavičky cesnaku / 1 čl jačmenného misa / 1,5 dcl pramenitej vody POSTUP PRÍPRAVY cesnak očistíme a nakrájame šikmo na tentké plátky. do 0,33 l pohára nalejeme vodu, rozmiešame v nej miso a vložíme nakrájaný cesnak. Necháme ho kvasiť s jemne prikrúteným viečkom v kuchyni minimálne 24 hodín. Nakvasený cesnak pridávame na tanier ako chuťovku, max. 5 plátkov. Po týždni cesnak nebude pikantný, ale kyslý. Takto sa môže pripraiť aj zázvor prípadne nastrúhaná cvikla. Nabudúce pridám aj foto :-) |
Helena K. (helka333) ID 78665 (29.4.2009, 19:28) |
Prosím Vás, a čo je to miso? Mám dosť rokov, ale ešte som to nepočula. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Barbora G. (Borka) ID 138, mimibazar.sk/borka (29.4.2009, 19:39) |
http://www.planetafood.sk/catalog/article_info.php?articles_id=3&osCsid=7b534d1181000c9618a5cedddebc8cf5 | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (30.4.2009, 14:02) | |
dakujem za link ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Barbora G. (Borka) ID 138, mimibazar.sk/borka (30.4.2009, 14:11) | ||
Žanetka, prave pozeram tvoju stránku na com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (30.4.2009, 17:50) | |||
Borka.. moooc moc dakujem ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |