končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
RYBY A DARY MORA |
Daniela M. (Danuska55) ID 2483 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Pstruh na masielku[ recept č. 1316 zo dňa 22.4.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY Pstruh dúhový, maslo , múka, citrón, soľ, petržlenová vňať-nemusí byť to len pre chuť, a zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Dáme si najprv variť zemiačky do osolenej vody a pridáme petržlénovú vňať, kym sa zemiaky varia spravíme si nasledujúcim postupom pstrúžika.Viď obrázkový postup. Je to veľmi chutné a rýchle jedeníčko dobrú chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Od šupín zbaveného pstruha si vyumývame a pokvapkáme citrónom teraz si ho pekne osolíme obalíme ho v polohrubej múke samozrejmä nie zvnútra! dáme si na panvicu masielko rozpustiť dáme pstrúžika opražiť tak ,aby sa nám dal od kosti oddeliť ešte ho pokvapkáme citronom, to preto, aby stlmil pach s ryby teraz rybu vyberiame a zlahka ju prerežeme pozdlž kosti, ona by sa nam mala pekne oddelovať aj sama asi takto asi takto po 2 oddelené časti ešte opražíme na masielku z jednej a druhej strany medzi tym sa nám dovarili zemiačky tak si ich scedime naservírujeme si vsetko na tanierik a možeme papat este by som zabudla mozeme si zemiacky pokvapkat vypekom dobru chut OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Viktor K. (Mikys) ID 544, mimibazar.sk/mikys (22.4.2007, 20:51) | |
mňam | |
ODPOVEDAŤ |
Alexandra V. (Saha) ID 521, mimibazar.sk/saha (22.4.2007, 20:06) | |
To vyzera dobre . Rybky zboznujem. | |
ODPOVEDAŤ |