Klaudia R. (kladika) ID 65067 |
 |
Oblasť: Žilina |
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení) |
Registrácia: 25.10.2008 |
Naposledy: 16.11.2020 13:42 |
Aktualizácia: 23.12.2010 20:14 |
|
|
|
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
Pagaciky podla mojej mamy
[ recept č. 13128 zo dňa 13.4.2009 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
250g jemneho hrudkoviteho tvarohu, 250g Palmarinu, 250g polohrubej muky, sol, vajce na potretie, rasca, sezam na posypanie
POSTUP PRÍPRAVY
v obrazkovom postupe
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
![]() |
Tvaroh, tuk, muku a trocha soli zmiesime a dame nachvilu do chladnicky. Potom vyvalkame asi na pol cm, a vyrajujeme kolieska |
![]() |
Ukladame na suchy plech, blizko seba- tak ako je na fotke, narastu len do vysky, neroztekaju sa. Potrieme vajickom, posolime a posypeme cast rascou a cast sezamom. Pecieme pri 180 st.C doruzova |
![]() |
upecene, krehucke |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Xénia D. (juinka) ID 53645 (23.5.2009, 13:17) |
Klaudia, pagáčiky sú super , len by som doplnila, že sa na plech môžu dávať hustejšie. Robila som ich s pamelou a veľmi chutia. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Klaudia R. (kladika) ID 65067 (23.5.2009, 21:58) |
tesim sa ze chutia!! recept je uz doplneny o info!!  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Marie K. (kykina) ID 87837 (20.4.2009, 21:58) |
Prosím,co je to česky Palmarin? Děkuji  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
 |  | Klaudia R. (kladika) ID 65067 (17.4.2009, 18:13) |
skusali ste?  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
|  | Ilona Ř. (ilonacek) ID 86645 (28.4.2009, 22:31) |
Ještě ne, ale jezdíme na dovolenou k tetě do Brezna a v BB si je vždy kupuji. Jsou výborné a po přečtení receptu si umím vybavit tu báječnou chuť.  |
ODPOVEDAŤnahlásiť |