. .. .. .. .. .. .
. .

Pohankové rizoto so zeleninou a hríbami - RECEPT 12845

Monika P. (monkap) ID 69860
.
mimibazar.sk/monkap
Oblasť: Nová Dubnica
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.11.2008
Naposledy: 24.4.2023 13:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 146
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 75
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Pohankové rizoto so zeleninou a hríbami


[ recept č. 12845 zo dňa  ]


Pohankové rizoto so zeleninou a hríbami


POTREBNÉ PRÍSADY

250 g lupanych pohankovych krup, voda (vyzar), 1 vacsia cibula, susene hriby (alebo 250 g sampionov), 2 struciky cesnaku, 250 g cerstvej (mrazenej) zeleniny (hrasok,mrkva, kukurica, paprika), bylinkova sol, sojova omacka, petrzlen, korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Pohanku preplachneme studenou vodou, zalejeme vodou ( vyvarom), pomaly privedieme do varu a za obcasneho miesania varime 3- 4 minuty. Odstavime z ohna, prikryjeme a zabalime do utierky ,mozeme nechat aj na teplom sporaku. Je dobre si pohanku pripravit aj niekolko hodin dopredu,pretoze potrebuje viacej casu aby nabobtnala.
Na oleji spenime nakrajanu cibulku,pridame vopred namozene huby,alebo nakrajane sampiony,okorenime,podlejeme troskou vody alebo vyvarom a mierne podusime.
Pridame zeleninu, rozotrety cesnak a spolocne varime az kym nie su zelenina a hriby makke. Potom pridame trochu sojovej omacky, bylinkovu sol, korenie, primiesame vychaldnute krupy a trosku pretrzlenu. Vsetko spolu na miernom ohni prehrejeme.
Podavame s kecupom a posypane struhanym syrom.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


potrebne suroviny


Pohanku som preplachla pod studenou vodou a zaliala vyvarom v pomere 1 diel pohanky 1,5 dielu vyvaru. Pohanku povarime 3-4 minuty.


Po tom hrniec s pohankou odstavime a prikrymeme poklicou a utierkou.Mozeme hrniec nechat aj na teplom sporaku.


Nabobtnana pohanka


Na oleji spenime cibulku a pridane sampiony, pokorenime. Podlejeme troskou vody,alebo vyvarom. Mierne podusime.


Pridame mrazenu zeleninu,cesnak a spolocne dusime az kym zelenina a sampiony nezmaknu.


Ked je uz zelenina a hriby makka, pridame sojovu omacku, bylinkovu sol, korenie a primiesame vyhcladnute krupy aj s petrzlenom.


Zmes zmiesana aj s krupamy.


skoro hotove


Na zaver polejeme kecupom a posypeme struhanym syrom



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Fantastická hubová polievka so smotanou | Pohankové rizoto so zeleninou a hríbami | Mrkvovo-ananásový koláč >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana D. (Ajscha) ID 1631 (14.9.2009, 11:08)
fajn recept
ODPOVEDAŤ
Jana P. (zumba) ID 73173, mimibazar.sk/zumba (5.4.2009, 11:06)
vyzera to dobre *-)
ODPOVEDAŤ
Monika P. (monkap) ID 69860, mimibazar.sk/monkap (5.4.2009, 18:59)
aj to dobre chuti :)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (3.4.2009, 14:38)
pohanku som este neskusala,ale chystam sa. toto vyzera genialne (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika P. (monkap) ID 69860, mimibazar.sk/monkap (4.4.2009, 12:32)
vdaka :-) :-), je to naozaj dobre a hlavne s tym kecupom a syrom, manzel si k tomu dava aj surovu zeleninu (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu