. .. .. .. .. .. .
. .

Pohankové rizoto so zeleninou a hríbami - RECEPT 12845

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 69860 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Pohankové rizoto so zeleninou a hríbami


[ recept č. 12845 zo dňa  ]


Pohankové rizoto so zeleninou a hríbami


POTREBNÉ PRÍSADY

250 g lupanych pohankovych krup, voda (vyzar), 1 vacsia cibula, susene hriby (alebo 250 g sampionov), 2 struciky cesnaku, 250 g cerstvej (mrazenej) zeleniny (hrasok,mrkva, kukurica, paprika), bylinkova sol, sojova omacka, petrzlen, korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Pohanku preplachneme studenou vodou, zalejeme vodou ( vyvarom), pomaly privedieme do varu a za obcasneho miesania varime 3- 4 minuty. Odstavime z ohna, prikryjeme a zabalime do utierky ,mozeme nechat aj na teplom sporaku. Je dobre si pohanku pripravit aj niekolko hodin dopredu,pretoze potrebuje viacej casu aby nabobtnala.
Na oleji spenime nakrajanu cibulku,pridame vopred namozene huby,alebo nakrajane sampiony,okorenime,podlejeme troskou vody alebo vyvarom a mierne podusime.
Pridame zeleninu, rozotrety cesnak a spolocne varime az kym nie su zelenina a hriby makke. Potom pridame trochu sojovej omacky, bylinkovu sol, korenie, primiesame vychaldnute krupy a trosku pretrzlenu. Vsetko spolu na miernom ohni prehrejeme.
Podavame s kecupom a posypane struhanym syrom.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

potrebne suroviny
Pohanku som preplachla pod studenou vodou a zaliala vyvarom v pomere 1 diel pohanky 1,5 dielu vyvaru. Pohanku povarime 3-4 minuty.
Po tom hrniec s pohankou odstavime a prikrymeme poklicou a utierkou.Mozeme hrniec nechat aj na teplom sporaku.
Nabobtnana pohanka
Na oleji spenime cibulku a pridane sampiony, pokorenime. Podlejeme troskou vody,alebo vyvarom. Mierne podusime.
Pridame mrazenu zeleninu,cesnak a spolocne dusime az kym zelenina a sampiony nezmaknu.
Ked je uz zelenina a hriby makka, pridame sojovu omacku, bylinkovu sol, korenie a primiesame vyhcladnute krupy aj s petrzlenom.
Zmes zmiesana aj s krupamy.
skoro hotove
Na zaver polejeme kecupom a posypeme struhanym syrom


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Na krst | Pohankové rizoto so zeleninou a hríbami | Alžírská káva >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Zuzana D. (Ajscha) ID 1631 (14.9.2009, 11:08)
fajn recept
ODPOVEDAŤ
Jana P. (zumba) ID 73173, mimibazar.sk/zumba (5.4.2009, 11:06)
vyzera to dobre *-)
ODPOVEDAŤ
Monika P. (monkap) ID 69860, mimibazar.sk/monkap (5.4.2009, 18:59)
aj to dobre chuti :)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (3.4.2009, 14:38)
pohanku som este neskusala,ale chystam sa. toto vyzera genialne (Y)
ODPOVEDAŤ
Monika P. (monkap) ID 69860, mimibazar.sk/monkap (4.4.2009, 12:32)
vdaka :-) :-), je to naozaj dobre a hlavne s tym kecupom a syrom, manzel si k tomu dava aj surovu zeleninu (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu