. .. .. .. .. .. .
. .

Detvianská nátura - RECEPT 12438

Natália R. (Naťa) ID 24112
Oblasť: Zvolen
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.10.2007
Naposledy: 13.9.2020 21:55
Aktualizácia: 10.12.2011 18:27
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 37
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 21
NÁVODY 0

BRAVČOVÉ MÄSO

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)


Detvianská nátura


[ recept č. 12438 zo dňa  ]


Detvianská nátura


POTREBNÉ PRÍSADY

500 g bravčového mäsa, 2 cubule, 2 paradajky, 2 papriky, 1 konzerva šampiňónov, vegeta, soľ, korenie, chilli, kečup a horčica, syr na dozdobenie Na haruľu potrebujeme: zemiaky, polohrubú múku, vajcia, cibuľu, cesnak, soľ, korenie a majaránku

POSTUP PRÍPRAVY

.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


mäso a papriky si nakrájame na rezance. Cibuľu a paradajky nakrájame na polmesiačiky


Mäso si orestujeme na oleji, pridáme soľ, korenie a chilli


Pridáme cibuľu


ďalej pridáme paradajky, papriky a šampiňony


Premiešame a dusíme do mäkka


Pridáme kečup a horčicu


Dochutíme koreninami a ešte chvíľu podusíme


Na haruľu si pripravíme. zemiaky, vajcia, cibuľu, polohrubú múku, cesnak, soľ, korenie a majoránku


Zemiaky, cibuľu, cesnak rozmixujeme, pridáme ostatné suroviny


Upečieme haruľu


Na polovičku dáme mäso


Preložíme


a posypeme syrom



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Jadranská torta | Detvianská nátura | Môj amatérsky vláčik z BeBe keksov >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Miroslava R. (mamicka1a1) ID 25315, mimibazar.sk/mamicka1a1 (28.3.2009, 15:16)
Tento recept by bol celkom fajn, keby tam boli presné množstvá ingrediencií napr. horčica a kečup...a to už nehovorím o postupe dusenia, treba to podliať vodou, vývarom alebo čím? Som trolinku sklamaná...zbožňujeme Detviansku náturu, ale môj dnešný výtvor pri tomto postupe ktorý tu bol popísaný mal od nej veľmi veľmi ďaleko. :-S :-(
ODPOVEDAŤ
Anita S. (Mars) ID 125758 (3.12.2011, 14:18)
ja tiez nerobim recepty podla danych mnozstiev,Kazdy ma inak rad stiplave,slane...takze kazdy si to ochuti podla seba,ci s horcicou aby to bolo viac pikantnejsie ,ci kecupom viac sladke.A dobrym vyvarom sa chute len zvyraznia a celkova chut z jedla je ovela lepsia....
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu