. .. .. .. .. .. .
. .

Užasny zemiak - RECEPT 12019

ÚČET BOL POZASTAVENÝ
Na vlastní žádost
andrea s. (18andi) ID 65642
Oblasť: Spišská Nová Ves
Registrácia: 29.10.2008
Naposledy: 26.3.2009 18:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 9
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 51 návštěvníkov)


Užasny zemiak


[ recept č. 12019 zo dňa  ]


Užasny zemiak


POTREBNÉ PRÍSADY

Toto je tuti priloha je to vyborne odporucam vyskusat. Potrebujeme: 1,5 kg zemiakov horčicu -cca 5 pl.lyžic najlepsie tu hustu francuzsku 2 pl masla, 2 pl ol.oleja 2 pl citr.stavy, postruhana supka z 1 citronu , 1 pl oregana, 1pl soli, vela čiern.korenia

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetky ingrediencie zmiesame.

Pripravime si zemiaky na mesiaciky.Nalejeme zmes na zemiaky a poriadne premiešame.

Prikryjeme alobalom a pečieme cca 220 stupnov do červena.Inak obracat ich treba počas pečenia.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


tato horcica je na to najidealnejsi baby


vysledny efekt



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Falošna paštika Majka....po našom. | Užasny zemiak | Tvarohová tyčinka Dots >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
ERIKA P. (erzula26) ID 88881 (8.6.2009, 22:39)
toto je fantáááázia (Y)
ODPOVEDAŤ
Erika P. (Erika(Tamarka)) ID 58545, mimibazar.sk/erikatamarka (22.3.2009, 22:42)
Tak dnes som piekla tieto úúúúžasné zemiaky a boli fakt fantatické mňáááááááááááám (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
andrea s. (18andi) ID 65642 (11.3.2009, 8:16)
baby pridala som horcicu , ktora je na to naj..ok??

klasicka sa zrazi
ODPOVEDAŤ
Martina L. (tinka1510) ID 25983 (25.3.2009, 6:33)
ja som robila tieto uzasne zemiaky s klasickou horcicou a boli tiez vyyyyyborne (Y)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (11.3.2009, 8:18)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (10.3.2009, 18:10)
a ked sa robia na papieri na pecenie je potrebne ich otacat tiez *-)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.3.2009, 16:47)
adi, ked uz nie francuzsku horcicu, z tych nasich by si odporucala plnotucnu alebo kremzsku?
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu