. .. .. .. .. .. .
. .

Užasny zemiak - RECEPT 12019

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 65642 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 51 návštěvníkov)


Užasny zemiak


[ recept č. 12019 zo dňa  ]


Užasny zemiak


POTREBNÉ PRÍSADY

Toto je tuti priloha je to vyborne odporucam vyskusat. Potrebujeme: 1,5 kg zemiakov horčicu -cca 5 pl.lyžic najlepsie tu hustu francuzsku 2 pl masla, 2 pl ol.oleja 2 pl citr.stavy, postruhana supka z 1 citronu , 1 pl oregana, 1pl soli, vela čiern.korenia

POSTUP PRÍPRAVY

Vsetky ingrediencie zmiesame.

Pripravime si zemiaky na mesiaciky.Nalejeme zmes na zemiaky a poriadne premiešame.

Prikryjeme alobalom a pečieme cca 220 stupnov do červena.Inak obracat ich treba počas pečenia.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

tato horcica je na to najidealnejsi baby
vysledny efekt


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Kávové rezy | Užasny zemiak | Výborný paprikáš z hlivy >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
ERIKA P. (erzula26) ID 88881 (8.6.2009, 22:39)
toto je fantáááázia (Y)
ODPOVEDAŤ
Erika P. (Erika(Tamarka)) ID 58545, mimibazar.sk/erikatamarka (22.3.2009, 22:42)
Tak dnes som piekla tieto úúúúžasné zemiaky a boli fakt fantatické mňáááááááááááám (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
andrea s. (18andi) ID 65642 (11.3.2009, 8:16)
baby pridala som horcicu , ktora je na to naj..ok??

klasicka sa zrazi
ODPOVEDAŤ
Martina L. (tinka1510) ID 25983 (25.3.2009, 6:33)
ja som robila tieto uzasne zemiaky s klasickou horcicou a boli tiez vyyyyyborne (Y)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (11.3.2009, 8:18)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (10.3.2009, 18:10)
a ked sa robia na papieri na pecenie je potrebne ich otacat tiez *-)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (10.3.2009, 16:47)
adi, ked uz nie francuzsku horcicu, z tych nasich by si odporucala plnotucnu alebo kremzsku?
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu