
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Miroslava H. (mimka999) ID 60849 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Florentínske medailóniky[ recept č. 10543 zo dňa 23.1.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY bravčové karé, olej, soľ, ml.čierne korenie, paradajky, mozzarella POSTUP PRÍPRAVY Z bravčového karé nakrájame menšie rezne - medailóniky, osolíme, okoreníme, osmažíme na oleji z oboch strán. Olej zlejeme, mäso podlejeme mäsovým vývarom, naukladáme naň plátky paradajky a syra. Prikryjeme vrchnákom aby sa syr rozpustil. Podávame s ryžou. |