. .. .. .. .. .. .
. .

90-dnova rozlisovacia dieta - RECEPT 1011

DIETY

ID 798 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 399 návštěvníkov)


90-dnova rozlisovacia dieta


[ recept č. 1011 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Tato 4 dnova dieta trva 90 dni.Moze sa schudnut od 18-25 kg ,urobi sa kompletne latkova vymena a kila nepojdu spät. Kto si len chce upravit svoju vahu 3-5 kil,kludne moze skoncit skor ,alebo ju nemusi az tak striktne dodrzat.
V kazdom pripade treba dodrzat nasledovnost dni.
Dieta sa zacina bielkovinovym dnom ,pokracuje zeleninovym,cez sacharidovy az k ovocnemu. Potom znova zaciname bielkovinovym dnom.
Pocas celej diety, treba raz do mesiaca drzat pitny den a to za ovocnym dnom a potom zaciname znova 1. dnom.
Kavu a caj bez cukru si mozete dat bez obmedzenia.
JA SOM TUTO DIETU DRZALA BEZ KNIHY, ALE DODRZIAVALA SOM ROZPIS, KTORY JE NIZSIE ZVEREJNENY. SCHUDLA SOM 10KG, PRITOM SOM DIETU DRZALA STRIKTNE CCA 1,5 MESIACA A POTOM SOM TO TROSKU FLAKALA, ALE TO LEN PRETO, ZE UZ SOM MALA DOSIAHNUTU VAHU, KTORU SOM SI STANOVILA, ALE NAPRIEK TOMU SOM CHCELA DOKONCIT 90 DNI. Z TOHO CELKOVY UBYTOK 10KG. ODPORUCAM SA NEVAZIT KAZDY DEN, ALE STACI 2X ZA MESIAC. (NAPR. K 15-TEMU A K 30-TEMU). aK MA NIEKTO KONKRETNE N MNA OTAZKY, NAPISTE MI ODKAZ....


POSTUP PRÍPRAVY

RANAJKY SU POCAS 90 DNI STALE ROVNAKE
To znamena : 2kusy jablk ,alebo 2 ks hrusiek, alebo 2 kusy pomarancov ,alebo mandariniek, alebo kiwi alebo broskyn. Proste 2 kusy hocijakeho ovocia OKREM bananu - ale ja som jedla aj banan, velakrat mi zachranil zivot :o))

1.DEN bielkovinovy
ranajky : 2 kusy ovocia
obed : varene alebo pecene maso /3 kusy/ , 1 krajec chcleba, salat v akomkolvek mnozstve. Po obede sa musi vypit 2 dc vyvaru bez cestovin.
Namiesto masa sa moze pouzit vajce : 3 kusy bud uvarene alebo upecene.
Mlieko a syr sa moze papat len v tento den.
Vecera : to iste ako obed iba okrem polievky
ak na obed papate maso ,tak aj vecera nech je maso ,ak vajce tak nech je vajce. Ja som jedla v tento den bielkoviny vsetky, to znamena, ze ak som mala na obed maso a na veceru som mala chut na syr, tak som si dala syr.

2.Den zeleninovy-strukovinovy
ranajky :2 kusy ovocia
obed : hociaka zelenina-strukovina /fazula,sosovica,zemiaky,hrasok atzd../ uvarit ,moze sa pridat ,sol, vegeta, korenie,kecup,paradajok atd.../ 1 krajec chleba a salat v akomkolvek mnozstve.
Vecera . to iste ako obed iba 1/2 mnozstva

3.Den sacharidovy
ranajky . 2 kusy ovocia
obed: varene cestoviny, pizza iba s kecupom alebo zeleninova, spagety so spagetovou omackou alebo hocijakou zeleninovou omackou, alebo akekolvek slane pecivo,co mnozstvom zodpoveda jednej pizzi.
Vecera: 2 mensie kusy torty ,alebo 2-3 kusy zakusku ,alebo 3 kopceky zmrzliny a povinne
1 obdlznik varnej cokolady

4 DEN: ovocny
ranajky . 2 kusy ovocia
desiata: ovocie
obed : ovocie hociake ,v hociakom mnozstve
olovrant: ovocie
vecera: to iste ako obed
povolene v tento den je aj susene ovocie a oriesky

a potom zasa zaciname 1. dnom a takto po 90 dni. NEZABUDNUT: kazdy 29. den je iba VODA.
po ukonceni diety sa mozeme stravovat ako chceme ,ale odporuca sa dalsich 90 dni na ranajky iba ovocie. Ak nie tak nie.
Ak pocas diety dostaneme chut na sirup alebo malinovku, vyberajme take kde je mensi obsah cukru.
Ak chceme vazne schudnut viac kil, treba striktne dodrzat dietu a nesmie sa ani jeden den porusit
je to tato?
<< Tvarohová pomazánka | 90-dnova rozlisovacia dieta | "ČÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍNA od Aničky ;) " >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkom: 46.154 (zobrazuje sa 46041-46060)<< predošlé 1,.,2298, 2299, 2300, 2301, 2302, 2303, 2304, 2305, 2306, 2307, 2308 ďalšie >>
Zuzana S. (Rumba) ID 10968 (4.5.2008, 20:44)
Ahojte
Kamilka ako dopadla oslava? (^) (D) nezhrešila si?Ja sa musím priznať :-@ :-@ :-@ neodolala som mamininým pagáčom takže zajtra by som mohla sladké tak teda nič nebude.
Ja mam dnes 14 den a zhodila som asi 2.5 kila :-$ neviem či je to malo no aspon oblečiem gate čo som nenatiahla.No pokračujem dalej snád ešte aspon 4 kila pojdu,do plaviek by som sa aj ja rada obliekla (plavec)
Gabika,Ivetka ako pokračujete?
Baby držte sa a vydržte |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Ivet Gerátová (Ivetka1) ID 7159 (5.5.2008, 14:50)
Ahoj Zuzka, no som na tom tak, akoby som ani nečakala (Y) (Y) (Y) normálne som vydržala už dva dni :-D :-D :-D a nie som hladná, pri diétach , čo som skúšala, som bývala hladná.... 8o| 8o| 8o| dnes mám najlepší DEŇ aký tu môže existovať... (clamp) (clamp) (clamp) už sa neviem dočkať večere....zmrzlinky.... (snehulak) (snehulak) (snehulak) už ma čaká v mrazáku (flower) (flower) ale je to fakt super, vážiť sa budem až v sobotu, tak som zvedavá, či dačo pojde dole...ale hlavné je to, ked sa cítim super...ja to cítim, že jem o mnoho menej, a myslím, že aj zdravšie |:o) |:o) |:o) ja som napr. ovocie vôbec nemusela, a zato teraz..... (Y) no som rada, je to fakt skvelé, tak uvidíme .....ináč, ked som čítala, že si neodolala pagáčikom +o( +o( +o( musím sa priznať, že včera som mala strukovinový den, a ja som deťom piekla kurčiatko.... (jidlo) (jidlo) (jidlo) zobla som si, a nie raz ;-) no čo už....ale nebolo to celé kurča, a to ma teší :-) :-) :-) a ako tak čítam, s dnami sme na tom rovnako, aj ty máš dnes sladký den, však????

ozaj, viete čo som urobila?? Na chladničku som si nalepila vystrihnutú žienku z katalogu v krásnej krátkej sukničke, ktorú si chcem kupiť, a tá ma inšpiruje :-D :-D :-D to je rada pre všetky (L) (L) (L) tak veľa šťastia pá pá
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (Rumba) ID 10968 (5.5.2008, 15:06)
Ahoj Ivetka
no vidíš super teda (Y) (Y) toto je moja prvá dieta čo ju držím 2týždne no uvidíme :^) dufam,že vydržím.Ano tiež mam dnes UD den na obed som mala špagety s omáčkou no ešte teraz som plná (smich) takže asi som si ich dala hodne no na večeru si chcem dať tie cestovniny s krupicov čo tu tušímevka dávala recept. a zajtra nás čaká ovocný den *-) *-) *-) no dufam,že nebude takéto upršané počasie lebo v tedy by som len jedla :-@ :-@ ty si začala od soboty?no som zvedavá kolko ti pojde dole,ja mam pocit že teraz mi to niako stojí no dufam,že sa rozbehnem :-D :-D
S tou fotkou je to |:o) |:o) |:o) aj ja som si povedala že ked schudnem tak si niečo kupim (flower) (flower) (child5) (child6)deti mi zaspinkala tak mam chvilku volno.
Možeš hodiť niaky recept na stredu čo sa chystáš variť?
ODPOVEDAŤ
Kamila B. (vikusik) ID 41103 (4.5.2008, 13:59)
Ahoj Alenka. Sladke dni mam aj ja rada lebo milujem sladkosti (zajic).Takže to mame spoločne. Zatial som zhodila 8 kg. :-$ :-$Umna to šlo zo začiatku pomaličky ale aspon dačo.Ja som chcela len takych 5kg takže som spokojna. A to maškrtenie ;-) ;-) ;-)tak to mam čo robit aby som nezhrešila.Tento víkend ma čaka hostina a zákusky tak neviem ako to dopadne 8o| 8o| azda to prežijem a nebudem pažroš. (D) (^) (PL) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Kamila B. (vikusik) ID 41103 (3.5.2008, 15:19)
ahojte dietujuce bojovničky.Tak ja mam skoro za sebou 33den takze aj ten dlho očakávaný vodový |:o) |:o) |:o) prežila som ho v pohode a hned potom som dostala anginu ,ešte ju mam aj teraz ale uz niesom v takom stave ako pred 3 dnami (chripka) (chripka).takze som mala skoro 4 dni vodove.No nevadi prežila som a idem dalej.Tie ktore ste sa nato dali tak vam držim prsty (Y) (Y) (Y).Len vydržte a uvidite bude to ok.
ODPOVEDAŤ
alena t. (ajat) ID 26909 (3.5.2008, 20:10)
Ahoj Kamilka,
tak v prvom rade ti prajem skoré uzdravenie.... (L)Nie je ti čo závidieť, ked si si takto nedobrovoľne pridala vodové dni 8-|... Hádam to už bude len lepšie,drž sa!
Ja mám dnes za sebou sladký deň, ten mám obzvlášť rada,kedže ja sladké milujem :-$Tak som si vychutnala kúsok tortičky aj tabličku čokoládky....Chcem sa ťa spýtať, koľko si zatiaľ zhodila? A priznaj sa, aj si sa niekedy sekla,že by si neodolala? Určite nie si taká maškrta ako ja, bohužiaľ som sa už aj neovládla a zjedla som to,čo som v tej deň nemala :-@ Ale hádam to nejako odčiním.....Tak zatiaľ pá (L)
ODPOVEDAŤ
Gabriela F. (Gappka) ID 44912 (2.5.2008, 23:36)
Cafte (X)....no ja by som tiez chcela trosku schudnut do plaviek (leto) (plaz) ,tak dufam ze sa podari a ze neskolabujem od hladu cez ovocny den (smich).....a este sa chcem opytat dieta je zamerana na tuky?ja len ci to nieje dalsia z tych co vystavia svalstvo (cinky).....zatial papa (hello)
ODPOVEDAŤ
Ivet Gerátová (Ivetka1) ID 7159 (2.5.2008, 20:13)
Prosím vás, kde tu nájdem nejaké tie recepty na 90-dňovku???? *-) *-) *-) Dakujem
tú polievočku od Evky už mám......
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (3.5.2008, 20:28)
Dá sa aj toto, ale miesto cukru med, alebo hnedý cukor, alebo aj nič atrochu viac hrozienok oni sú sladké, takže to stačí
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3836&user=33802

a aj tie palacinky z celoznej múky sú z 90DD
ODPOVEDAŤ
Ivet Gerátová (Ivetka1) ID 7159 (2.5.2008, 18:43)
No tak kočky, dakujem vám za povzbudenie ;-) ;-) ;-) a este sa chcem opýtať, je nejaký den, ktorý by som mohla zjesť napr. halušky s bryndzou, alebo hranolky, alebo hamburger??? :-D :-D :-D ale nie, teraz vážne, aký musí byť rozostup medzi jednotlivými dávkami jedla..??? No ja pracujem od rána 5,00 do 14,00 hod. takže to vydržím v poho aj na tej vode, a bude mi lepšie veru cez týžden tú vodu piť, doma by som skôr niečo zobla popri vode :-# :-# :-# :-# v práci nemám kedy jesť, tak aspon jedna výhoda (Y) (Y) (Y) bože, ako tak uvažujem ....(lebo sú mi tesné šuštiaky, čo som si dnes obliekla *-) *-) *-), ) tak asi začnem už radšej od zajtra.... :-( :-( :-( normálne sa teším, ked som si to tu odpisovala, čo smiem a čo nie.... ^o) ^o) ^o) no uvidíme....pustím sa do toho, mám ...bože, bola som sa teraz odvážiť :-o :-o :-o 67,5 kg.......hrúúúza, tak fakt..od zajtra.....slubujem....ozvem sa vám kočky....-12kg... tak idem do toho.....tak pomáhajte (PL) (^) (D) (C) a takto budem vyzerať ten tretí den (zajic) :-D :-D :-D
ODPOVEDAŤ
alena t. (ajat) ID 26909 (2.5.2008, 20:09)
ahoj Ivet,
takže od zajtra,čoooo??? ;-) ;-) ;-) No ale ak ťa fakt tlačia šušťáky, tak do toho (clamp) (clamp) (clamp) Ja sa musím priznať, že dnes som zlyhalaaaaaaa (N) Varila som mojim chlapom bryndzáky, a.....to sa nedalo odolať :'( :'( :'( :'( No čo už, zajtra mi to váha zráta aj s úrokami :-( Dúfam,že nebudeš taká istá, ako ja....DRŽ SA!!!
ODPOVEDAŤ
Ivet Gerátová (Ivetka1) ID 7159 (3.5.2008, 14:11)
No tak Alenka, prvý den mám za sebou :-) :-) :-) no síce este nie celý, ale zatial sa to dá (Y) (Y) (Y) na ranajky som si dala 1 a pol pomaranča a na obed tú polievku od Evky, čo je tu napísaná, šalát a chlieb. Dúfam, že dobre, že som nič nepokazila...som najedená, len neviem, čo môžem neskôr do večere? Napr. takú nesladenú kávu, alebo hocikedy zobnúť šalátu....ozaj, a ten šalát si ako môžem pripraviť? Bo ja som ho jedla samý... :-( je nejaký recept, čo by som mohla urobiť s tým šalátom? Alebo ho zmiešať zo zeleninou? A aké musí byť rozmedzie medzi jednotlivými jedlami? :-o :-o :-o No to je ale otázok... *-) *-) *-) a este napr. v bielkov. dni píše, že iba tento den môžem mlieko a syr. Aký syr? To je jedno???? Mlieko sa ráta čisté alebo napr. puding..griska...či čo??? A jogurty nič????? *-) *-) *-) Prosím, odpíš mi, aby som vedela, ako pokračovať, ked som sa už do toho pustila...už som si kupila aj zmrzku ^o) ^o) ^o) sa teším na 3. den. ;-) ;-) ;-) a ten vývar musím vždy po obede v tom bielk. dni? Pretože už by som ho nezvládla...po tej polievke....zatial pá pá a dakujem
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (3.5.2008, 20:23)
Ahoj Ivka , fakt veľa otázok ani neviem čo ti skôr napísať, najlepšie by bolo zohnať si knihu o tejto diete, pretože v úvode je pekne všetko napísané, sú tam presne odpovede na tvoje otázky: mlieko v bielkovinový deň ( BD), ale to potom môžeš celý deň iba to mlieko, alebo jogurty, píše sa tam , že ak si dáš na obed syr , tak aj na večeru to isté , toto nie je delená strava, kde sa môžu v jeden deň miešať všetky druhy bielkovín. Syr môžeš akýkoľvek, len nie vyprážaný, ale zase aj na večeru. Ja som si síce raz urobila na obed puding bez cukru a na večeru som si dala jogurt, ale to sú mliečne výrobky, Ďalej sa píše v knihe aj o rozostupoch medzi jedlami. V BD 4 hod. žiadne mlsanie medzi, v ŠD a v UD 3-4 hod., akurát vo vitamínovom dni je aj desiata a olovrant. Tak dúfam , že som poradila, pýtaj sa a ja to rada odpoviem, držím palce (Y) (Y) (Y)

A ešte aj toto je z 90DD a je to vynikajúce http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4741&user=33802
ODPOVEDAŤ
Ivet Gerátová (Ivetka1) ID 7159 (3.5.2008, 23:05)
Dakujem Evka, pomohla si mi.....idem si teraz lahnuť radšej, bo ma akosi začína chytať hlad............a zajtra mám druhý den pred sebou :-S :-S :-S tak ako vidím, prvý som zvládla v pohode....uvidíme, čo prinesú ostatné dni...dakujem este raz pá pá
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (Rumba) ID 10968 (2.5.2008, 14:12)
Ahojky Marianna vítam ta medzi nami (hello) (hello) (hello) (hello) určite vydržíš dá sa to uvidíš.No ja v podstate polievky málo jem radšej si dám niečo hutnejšie ^o) ^o) no podla mna zeleninové,vyvari,kuracia,v podstate všetky bez smotany a zásmašky aspon podla mna. *-) Drž sa teda (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Marianna B. (tatiana11) ID 10515, mimibazar.sk/tatiana11 (2.5.2008, 20:01)
Budem musieť leto sa bliži (plaz) (plavec)
ODPOVEDAŤ
Marianna B. (tatiana11) ID 10515, mimibazar.sk/tatiana11 (2.5.2008, 13:25)
Ahoj prave dnes som sa rozhodla pre tuto dietu, len dufam že vydržim :^) :^) len by som chcela radu ake polievky sa možu jesť pri tejto diete? (hotdog) .
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (2.5.2008, 19:29)
Ahoj Marianka, ak môžem,tak toto je jedna z polievok presne z knihy 90DD
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=4765&user=33802
len by som povedala, že neviem prečo som ju nabrala do taniera takú riedku, keď v skutočnosti v je v nej mäso a zelenina zaliata polievkou asi 1cm nad suroviny v hrnci , tá polievka je skutočne ako píše v názve hustá. Ešte by som podotkla, nižšie v komentároch ponúkajú chudnúce baby , že na požiadanie pošlú celú knižku, neviem , či zoskenovanú, laebo je prepísná. Ja ji má prefotanú od sestry a poviem, že chudnutie s receptami je jednoduchšie, vieš čo môžeš a čo nie. Je tam veľa dobrých receptov, niektoré som si zaradila aj do normálneho jedálnička. Sú tam recepty aj z takých kombinácií, čo by ma normálne nenapadlo uvariť. Prejem ti veľa pevnej vôle, vydržať až do konca, stojí to zato, ver mi vyskúšala som už veľa rôznych diét, ale vžda ňy stroskotali na mojom škrkajúcom žalúdku , nehovorím že pri tejto som nemala krízu, ale určite som nehladovala, a čo je hlavné nejdia ta tu studené šunky a pod , ale je to normálana teplá strava. Držím palce
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marianna B. (tatiana11) ID 10515, mimibazar.sk/tatiana11 (2.5.2008, 19:59)
Ďakujem za radu vyzera vyborne. :-$ :-$ :-$ Mne stači zhodiť 2-5 kg viac asi nie (H) mam prvy deň za sebou a vobec necitim hlad. Skôr sa mi zda že som plna. Ešte sa chcem opytať treba pri nej dodržiavať aj pitny režim? :^) :^)
ODPOVEDAŤ
Ivet Gerátová (Ivetka1) ID 7159 (3.5.2008, 18:42)
Marianka, stále treba dodržiavať pitný režim .......pá pá (child4) (child4) (child4)
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (Rumba) ID 10968 (1.5.2008, 20:38)
Ešte som zabudla ja občas chodím cvičiť no nie je to pravidelné *-) *-) *-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (Rumba) ID 10968 (1.5.2008, 20:37)
Ahoj Ivetka vítam ta medzi nami chudnucimi :-) :-) :-) najhoršie je začať no ked som si aj ja čítala ako baby chudnu povedala som si že prečo by som ja nevydržala držím to už 11 den a poviem ti že sa to dá.Vážiť sa cchystám v nedelu tak som sama zvedavá ;-) ;-) ;-) (H) (H) (H) dnes som bola vonku na jazerách a všetci okolo mna jedly gofry,langoš ,hranolky 8o| 8o| 8o| a som len slintala no nedala som si |:o) |:o)
Budem ti držať moc palce ja som tiež začínala od pondelka tak sa drž a daj vedieť ako pokračuješ
ODPOVEDAŤ
Ivet Gerátová (Ivetka1) ID 7159 (1.5.2008, 13:00)
Ahoj, Alenka... no aj ja sa chystám na túto "diétu" :^) :^) :^) no len neviem, kedy začať, chcela som už dnes, teda, aby som mala pekne, že od prvého :-P :-P :-P ale akosi som hned ráno začala hrozienkami v čokoláde ;-) ;-) ;-) no nič, asi si ju dám od pondelka...tak sa ozvem častejšie, dúfam, že niečo poradíš a povzbudíš, ale ked vidím týmto žienkam, ako im idú kilká dole....no ani nie kilká...ba priam kilá (Y) (Y) (Y) tak ma to bude ťahať, a hlavne ked budem vidieť, že idem dole aj ja...mne stačí dákych 8 kíl, tak uvidíme....v sobotu idem na nákupy, tak si idem popísať výbavu :-D :-D :-D a ozaj, treba aj cvičiť?? Cvičí tu niektorá z vás??? +o( +o( +o( zatial pá pá ozvem sa este určite... (L)
ODPOVEDAŤ
alena t. (ajat) ID 26909 (1.5.2008, 14:25)
ahoj Ivet,
tak teda vitaj medzi nami |:o) Usmiala som sa ,ked som čítala,že si chcela oddnes,ale zle si začala :-D Ja som totiž tiež začala na druhý pokus, na prvý som to zbabrala - na obed som sa napráskala tak ,že až :-@ Ale teraz sa držím - zatiaľ. Poviem ti, začiatky boli ťažké, tie prvé dni som na iné nemyslela,len na jedlo ;-) Kedže som doma na materskej, stokrát prejdem okolo chladničky a motám sa v kuchyni- no poviem ti,je to riadne pokušenie [A] Ale dá sa, teraz je to už fakt dobré... Ja som si predsavzala,že dám dole 10 kíl, už mám z toho dole 4, tak sa vytešujem :-) :-) :-) Čo sa týka cvičenia-nehrozí u mňa....Takže neboj, naber odvahu, mysli na to,že to zvládli aj iné,zvládneš to aj ty....Budem ti držať palce, sem tam sa ozvi, nech sa potešíme, povzbudíme navzájom (Y) (Y) (Y) (Y) zatiaľ pá
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (1.5.2008, 14:00)
Ahoj Ivka, najlepšie je začať s dietou ( aspoň podľa mňa ) tak, aby si si dopredu vypočítala tie vodové dni na víkend, ak pracuješ cez týždeň a víkendy máš voľné, ja som si to v januári tak vypočítala, ale som ju pokazila, tak teraz fičím ako príde. Asi som začínala v sobotu a tak mi mal vyjsť prvý vodový deň na sobotu, druhý na neďeľu a tretí na pondelok. Prečítaj si nižšie komentáre , aby som sa neopakovala, ja som vôbec necvičila, ešte sa nenarodil taký človek, čo by mňa donútil cvičiť :-D :-D tak, drž sa ,pa
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (Rumba) ID 10968 (29.4.2008, 13:11)
Alenka kolko už držíš tu dietu?ja mam dneska 8den a asi išli do 2kila ;-) no nechcem sa moc vážiť asi až v nedelu no to som moc zvedavá :^) či budem :-D :-D :-D držte sa pekný den
ODPOVEDAŤ
alena t. (ajat) ID 26909 (29.4.2008, 14:31)
ahojky,
ja dietu držím od 15.apríla, dnes je teda 15-ty deň....Som týždeň pred tebou :-$ Ja mám zatiaľ dole 3 kilá, mám pocit,že momentálne som na mieste *-)....Ale asi je to normálne, radšej nech ubudnú kilá pomaly ,ale nastálo,no nie? :-D Tak sa teda drž, bojujeme ďalej (flower) (flower) (flower)
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (Rumba) ID 10968 (29.4.2008, 13:11)
Alenka kolko už držíš tu dietu?ja mam dneska 8den a asi išli do 2kila ;-) no nechcem sa moc vážiť asi až v nedelu no to som moc zvedavá :^) či budem :-D :-D :-D držte sa pekný den
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (Rumba) ID 10968 (28.4.2008, 14:28)
Evka-dakujem moc za receptíky určite niečo z toho vyskušam (Y) (Y)
Včera som oslavu zvládla celkom dobre torte som neodolala aj ked 2ks no na veččeru som to mohla.zato dnes mam ovocný den a ešte som to neporušila zatial *-) *-) no neviem sa dočkať kedy si dám kávu u našich.Sice tiež som skušala bez cukru no bez mlieka nie.Zato aspon nech mám z kávy potešenie (L) (L) .
Kamilka,Evka,Alenka držím palčeky vydržte (Y) (Y) (Y) aj všetci ostatný
Na dietu som nahovorila mamu aj svokru tak som zvedavá :^) :^)
Vždy ma to posunie v pred ked vidím že sa to dá |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (28.4.2008, 16:19)
Ty sa máš, včera si mohla zákusok, ale čo ja , dnes doniesla kolegyňa do práce, zákusky a torty zo svadby a ešte aj babkou sa stala v piatok , prvé vnúča, nevieš si ani predstaviť tú kopu zákuskov, len tak mi slinky tiekli (plavec) (plavec) hotová potopa a ja mám tiež dnes ovocný- vitamínový deň, som hladná, ale už to dokopem do zajtra, najhoršie bude medzi 18-19hod. a potom si už žalúdok zvykne. Ja som už , ale zvaknutá, už so túto dietu drýalal minuký rok a zhodila som 17kg, no dva som nabrala späť, takže babenky vydržte výsledok sa dostaví apotom nám bude hej |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
alena t. (ajat) ID 26909 (28.4.2008, 18:00)
Teeeda Evka,
klobúk dolu ,že si to vydržala :-o :-o :-o Ja by som neodolala určite *-) Toľko dobrôt okolo teba a ty nič-no fakt si hrdinka dňa (Y) A zíram na tie kilá,čo si zhodila vlani!!! To je veľa aj napísať, nie to ešte schudnúť (clamp) A aký máš teraz záväzok? Ja mám zatiaľ dole 3 kg, ešte by som chcela 7 kg dať dole....No veď uvidíme....Tak zatiaľ pá,pá a drž sa (L)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (28.4.2008, 20:04)
Vieš, čo poviem ti jedno tajomstvo, minulý rok som nebola registrovaná na MMB :-#nieže by so o ňom nevedela, ale chodila som tu kvôli servítkovej technike a aranžovaniu zo sušených rastlín, takže to bolo omnoho ľahšie (Y)
Po 90DD som držala ešte ďalších 90 dní, tú udržiavaciu a potom som sa stravovala normálne. A teraz už nemám záväzok, chudnem len tak koľko sa mi podarí, budem vďačná aj 5-tim kg, nieže by som už nemala z čoho (bolo by aj na ďalších 15, ale vek a vrásky::::::::::: :-) :-D :-D :-D takže držte sa baby (F) (F) (F) (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (Rumba) ID 10968 (29.4.2008, 13:08)
Evi-no naozaj klobuk dole že si to vydržala (Y) (Y) (Y) (Y) a ked si schudla minulý rok nabrala si niečo či len 2kg.?
Ovocný den som zvládla no dnes som sa najedla masa dáka som bola hladná po včerajšku no večeru si dám už menšiu :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (29.4.2008, 16:38)
Bolo to takto začala som 22.1.07 a skončila 17.4.07 -15kg. od 18.4.07do 23.7.07 som držala podľa druhej knižky tú udržiavaciu -2kg, potom dovolenka, prežieranie, tak sa mi váha skočila o 2 kg , no tá sa až do vianoc udžala rovnaká, no a potom vianoce, vo februári svokrina 60-tka, potom veľká noc a šup hore ďalšie 2kg, ale dnes mám dole tie posledné 2kg a plus 1kg za dva týždne a som spokojná (L) (L) (L), hlavné je , že aj keď som pribrala , pri jojo efekte by som mala mať na sebe nejakých 34kg, takže tie 4kg je asi normál (Y)
ODPOVEDAŤ
Kamila B. (vikusik) ID 41103 (28.4.2008, 10:03)
Alenka tak to si zaslužiš moje uznanie za to kafičko (C).Ja neviem neviem či by som ho do seba takto dostala. No možno naberiem odvahu a skusim čo to bude. (C) (C)
ODPOVEDAŤ
Kamila B. (vikusik) ID 41103 (28.4.2008, 10:00)
Evka ta bábovečka vyzerá perfektne mnammmmmmmmm (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (28.4.2008, 16:10)
ďakujem (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (27.4.2008, 13:45)
Alenka, Zuzka, Kamilka, prečítala som si Vašu diskusiu a chcem Vám povedať, len vydržte, výsledok sa určite dostaví, ja mám dnes uhľohydrátový deň a na večeru som upiekla bábovku je dobrá, lebo je bez tuku a vajíčka sú predsa aj v tých zákuskoch, čo sú v knižke, takže

http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=255956

a na obed som si urobila cestoviny s detskou krupicou a miesto cukru je dobré dať trochu medu, ja som dnes dala hnedý cukor, alebo aj bez, veď sú tam hrozienka a tie sú dosť sladké

http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3836&user=33802

držím palčeky a môžte si prezrieť aj moje repty, už tam mám nejaké z 90DD Pa Eva
ODPOVEDAŤ
alena t. (ajat) ID 26909 (upravené 28.4.2008, 13:57)
ahoj Evka,
veľmi pekne ďakujem za slová podpory, to ma poženie vpred (L) (L) (L) Bábovečka vyzerá super, a krupicové cestovinky určite budem mať pozajtra :-$ Mám už od teba skopírovaných viac receptov, si šikovná kucháročka aj cukrárka (clamp) Tak ešte raz díky a bojujme ďalej :-$ :-$ :-$ (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Kamila B. (vikusik) ID 41103 (26.4.2008, 19:18)
Výborne Zuzka ked si odolala 3 čokoládam tak to už azda zvládneš lavou zadnou. Tu kávu si dávam aj ja no klasicku a s mliekom+troška cukru lebo to inač nevypijem. Tak držim pršteky a len tak dalej. (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
alena t. (ajat) ID 26909 (27.4.2008, 17:27)
Ahoj Kamilka-spolubojovníčka,
normálne si mi zdvihla náladičku tvojou správou Zuzke, že piješ kafčo s mliečkom aj cukrom ;-) Ja som bola zvyknutá na nescafe, tiež sladenú a so smotankou,mňam...A teraz som radikálne zatrhla-pijem len klasickú, bez všetkých dobrôt....Ale dá sa to prežiť,aj keď ťažko... Tak len bojujme spolu, držím palce (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Zuzana S. (Rumba) ID 10968 (26.4.2008, 17:10)
Ahok kamilka no teším sa a chválim že si už tolko vydržala (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) no ja to tiež doodržiavam na tých 98percent lebo moju kávu 3v1 každé rano musím mať *-) NO 5 kil je aj moja meta tak uvidíme keby to išlo rýchlejšie :-| no ked zajtra odolám ako som písala tak bude super.No dnes ako naschvál ked som robila som dostala asi tri čokolády :-@ :-@ :-@ a ja som sa musela iba pozerať ako mi to leží na stole 8o| 8o| 8o| no nedala som si |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Kamila B. (vikusik) ID 41103 (25.4.2008, 16:54)
Mila Zuzka.Ja mam za sebou pomaličky 25 den zatial to zvládam v pohode len treba chciet. Mala som na pláne zhodit takych 5 kg a kedže už ich mam dole som štastna ako blcha (Y). Neurazim sa aj ked ich zhodim ešte viac len mam obavi dokedy to ešte vydržim. Držim ti pršteky a vela sil (cinky).
ODPOVEDAŤ
Celkom: 46.154 (zobrazuje sa 46041-46060)<< predošlé 1,.,2298, 2299, 2300, 2301, 2302, 2303, 2304, 2305, 2306, 2307, 2308 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu