končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Strapate reznePOTREBNÉ PRÍSADY 0.5 kg kuracich prs, 1 pl kremskej horcice, 5 vacsich sampionov alebo 1 mensia konzerva, 0.5 cl korenia, 1 cl soli, 6 pl solamylu POSTUP PRÍPRAVY Masko pokrajame na rezance, sampiony pokrajame, vsetky suroviny spojime a dame odlezat do chladnicky. Najlepsie cez noc. Ja zvyknem pridat aj polovicu jogurtu a 2 lyzice spaldovej muky, jogurt masko este viac zjemni. Vyprazame na oleji. Podavame so zemiakovym pyre a uhorkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie prsia alla omylPOTREBNÉ PRÍSADY 1 balik proscuitta alebo anglickej slaninky (100-200g) 1 alebo 2 baliky mozarely 500g kuracie prsia cesnak sol POSTUP PRÍPRAVY Masko umyjeme, vyklepeme a osolime. Dame na panvicu s troskou oleja. Ked uz su z jednej aj druhej strany prsia skoro hotove, potrieme ich jemne cesnakovou drtou, mesko este kratko ponechame na panvici, potom vyberieme, obalime anglickou slaninou alebo proscuitom. vlozime naspet do panvice a kratko este ponechame, na vrch kazdeho maska dame platok mozzarely, kym sa neroztopi trochu. ja ju zvyknem aj dat na panvicu, jemne zohriat a takl polozit na masko. je to vyberne jedlo! My to papavame so zemiakami na kyslej smotane. (uvarene zemiaky iba pomiesane s kyslou smotanou). foto neskor ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (1) posledné: 7.4.2013, 23:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Kuracie rezance s nivovou omackouPOTREBNÉ PRÍSADY 500g kuracich prs\r\nsyr niva (ja davam polovicku trojuholnika)\r\nsampiony 500g\r\nsmotana (ja davam smotanu na slahanie)\r\n100g sunky POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsia nakrajame na rezance, jemne osolime, dame na panvicu kym nepustia stavu, pridame nakrajane sampiony, podusime spolu. Ked je masko hotove a uz nie je ziadna stava v panvici, pridame sunku na rezance, po kratkej dobe pridame smotanu na slahanie, povarime, pridame polovicu z trojuholnika nivy, kto chce moze aj celu, podla chuti. Podavame s ryzou. Je to mnamka. My to velmi lubime s postruhanou mrkvou ako oblohou.\r\n\r\nfoto prilozim neskor ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 19 návštěvníkov) KOMENTÁRE (5) posledné: 9.3.2014, 9:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Gyros od kolegynky Timi (nezbednik)POTREBNÉ PRÍSADY 750g kuracích rezňov z pŕs, 1/2 citróna, 1/2 lyžičky sušeného tymiánu, 1 lyžička sušeného oregana, soľ, čierne mleté korenie, 50ml olivového leja, 5 strúčikov prelisovaného cesnaku, 3 polievkové lyžice kečupu / pretlaku /, 3 cibule nakrájané na kolieska\\r\\n\\r\\nŠalát - menšia hlávka čínskej kapusty, 3 paradajky, 1 veľká farebná paprika, kelímok smotany, 4 strúčiky prelisovaného cesnaku, placky a la tortily - 4 hrnčeky hladkej múky, 1 1/2 hrnčeka vody, soľ, 1/2 sáčka prášku do pečiva, hladká múka na pomúčenie POSTUP PRÍPRAVY 1., prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na renzančeky. Pripravíme si marinádu - vytlačíme si šťavu z citróna, pridáme bylinky, soľ, korenie, prelisovaný cesnak a olivový olej. POtom do marinády vložíme nakrájané mäso a dobre premiešame, aby sa marináda dostala všade. Necháme minimálne 30 minút odležať v chlade / najlepšie cez noc /. \\r\\n\\r\\n2., mäso tesne pred prípravou necháme odkvapkať cez sitko / šťavu si môžeme nechať na iné dobroty :o) /, zprudka ho opečieme do chrumkava zo všetkých strán. Hotové mäso si necháme odložené bokom na vyhriatom mieste. Vo výpeku si osmahneme na kolieska nakrájanú cibuľu do sklovita, keď je cibuľa hotová pridáme kečup / prípadne pretlak / a osmahnuté mäso. Všetko spolu premiešame.\\r\\n\\r\\nPríprava šalátu:\\r\\nČínsku kapustu si umyjeme / ako všetko ostané :o)) / a pokrájame na jemné prúžky, rovnaký postup použijeme aj na papriku a paradajky. Dresing - pretlačený cesnak zamiešame do kyslej smotany / môžeme si ho pripraviť keď nakladáme mäso, dresing bude chutnejší /. Ním pri servírovaní prelejeme šalát, najprv jemne, radšej nech si každý dochutí podľa vlastnej chuti. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 3.4.2012, 20:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |