
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Janka K. (walky) ID 58982 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Gyros od kolegynky Timi (nezbednik)[ recept č. 44227 zo dňa 16.11.2011 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 750g kuracích rezňov z pŕs, 1/2 citróna, 1/2 lyžičky sušeného tymiánu, 1 lyžička sušeného oregana, soľ, čierne mleté korenie, 50ml olivového leja, 5 strúčikov prelisovaného cesnaku, 3 polievkové lyžice kečupu / pretlaku /, 3 cibule nakrájané na kolieska\\r\\n\\r\\nŠalát - menšia hlávka čínskej kapusty, 3 paradajky, 1 veľká farebná paprika, kelímok smotany, 4 strúčiky prelisovaného cesnaku, placky a la tortily - 4 hrnčeky hladkej múky, 1 1/2 hrnčeka vody, soľ, 1/2 sáčka prášku do pečiva, hladká múka na pomúčenie POSTUP PRÍPRAVY 1., prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na renzančeky. Pripravíme si marinádu - vytlačíme si šťavu z citróna, pridáme bylinky, soľ, korenie, prelisovaný cesnak a olivový olej. POtom do marinády vložíme nakrájané mäso a dobre premiešame, aby sa marináda dostala všade. Necháme minimálne 30 minút odležať v chlade / najlepšie cez noc /. \\r\\n\\r\\n2., mäso tesne pred prípravou necháme odkvapkať cez sitko / šťavu si môžeme nechať na iné dobroty :o) /, zprudka ho opečieme do chrumkava zo všetkých strán. Hotové mäso si necháme odložené bokom na vyhriatom mieste. Vo výpeku si osmahneme na kolieska nakrájanú cibuľu do sklovita, keď je cibuľa hotová pridáme kečup / prípadne pretlak / a osmahnuté mäso. Všetko spolu premiešame.\\r\\n\\r\\nPríprava šalátu:\\r\\nČínsku kapustu si umyjeme / ako všetko ostané :o)) / a pokrájame na jemné prúžky, rovnaký postup použijeme aj na papriku a paradajky. Dresing - pretlačený cesnak zamiešame do kyslej smotany / môžeme si ho pripraviť keď nakladáme mäso, dresing bude chutnejší /. Ním pri servírovaní prelejeme šalát, najprv jemne, radšej nech si každý dochutí podľa vlastnej chuti. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
gerekova n. (gerekova22) ID 219870 (3.4.2012, 20:40) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |