
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Janka K. (walky) ID 58982 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Strapate rezne[ recept č. 56258 zo dňa 19.2.2014 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 0.5 kg kuracich prs, 1 pl kremskej horcice, 5 vacsich sampionov alebo 1 mensia konzerva, 0.5 cl korenia, 1 cl soli, 6 pl solamylu POSTUP PRÍPRAVY Masko pokrajame na rezance, sampiony pokrajame, vsetky suroviny spojime a dame odlezat do chladnicky. Najlepsie cez noc. Ja zvyknem pridat aj polovicu jogurtu a 2 lyzice spaldovej muky, jogurt masko este viac zjemni. Vyprazame na oleji. Podavame so zemiakovym pyre a uhorkou. |