končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |
CUKROVINKY |
Rýchla svieža maškrtaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY okrúhle piškóty, citrónová šťava, čokoláda na varenie, maslo POSTUP PRÍPRAVY Pre tých, čo radi maškrtia a nechce sa im v teple piecť :) Piškóty v miske polejeme citrónovou šťavou, čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli s kúskom masla, vylejeme na piškóty a dobre premiešame. Ihneď podávame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Burizonové gule bez salkaPOTREBNÉ PRÍSADY 400g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 150ml šľahačkovej smotany, 50g masla, 2 balíčky burizonov, papierové košíčky POSTUP PRÍPRAVY Z rôznych receptov, čo som vyskúšala, mi tieto gule chutia najviac, nie sú také lepidlové ako zo salka, len jemne karamelizované. Karamel robíme na najnižšom plameni, v kastróli so širokým dnom, aby bola vrstva cukru čo najtenšia. Cukor pomaly karamelizujeme, stále miešame, vytvorené hrudky cukru roztlačíme varechou. Keď je karamel úplne tekutý a hladký, vsypeme vanilkový cukor, ten sa rozpustí rýchlo a vlejeme šľahačkovú smotanu. Hmota stvrdne a začne bublať, stále miešame až sa znova skvapalní, získa hustejšiu konzistenciu, musí byť úplne hladká. Odstavíme zo sporáka, vmiešame maslo a keď je úplne rozpustené, dôkladne vmiešame burizony. Navlhčenými rukami tvarujeme guličky a vkladáme do košíkov. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 26 návštěvníkov) KOMENTÁRE (10) posledné: 20.12.2011, 15:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CUKROVINKY |
Čokoládová bomba - nemá chybu!!!POTREBNÉ PRÍSADY 250ml šľahačky, 100g kakaa, 100g čokolády na varenie, 100g mliečnej čokolády, 150g Hery, 150g práškového cukru, 2 bal. vanilkového cukru, 1 žĺtok, 1 veľké balenie okrúhlych piškót /240g/, 150-200ml ovocnej šťavy POSTUP PRÍPRAVY Toto je úplne perfektná dobrôtka, vhodná aj ako narodeninová ap., nie je s tým až tak veľa roboty a niet čo pokaziť. Recept je z časopisu, overený a trolinku upravený. Najprv zohrejeme šľahačku s kakaom a rozmiešame. Obidve čokolády - horkú aj mliečnu - dáme rozpustiť nad paru. Vyšľaháme Heru so žĺtkom, práškovým a vanilkovým cukrom, pridáme kakaovú masu a rozpustenú čokoládu, dobre vymiešame ručným mixérom. Piškóty dobre pokvapkáme šťavou z kyslejšieho ovocia/ ja používam domácu mierne sladenú ríbezľovú šťavu, môže byť aj džús - ríbezľový, višňový/. Piškóty vložíme do čokomasy, premiešame a navrstvíme do celofánom alebo alobalom vystlanej formy na srnčí chrbát. Necháme 12 hodín stuhnúť v chladničke - to je z celého postupu to najťažšie... Výborne chutí ak sa podáva s vyšľahanou šľahačkou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (3) posledné: 2.1.2008, 20:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3) |