. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Lenka H. (Children´s clothing) ID 74482
.
mimibazar.sk/Childrensclothing
Oblasť: Trnava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 22.12.2008
Naposledy: 16.1.2016 17:33
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 28
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 9
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Brokolicové krokety



POTREBNÉ PRÍSADY

(na 6 porcií): 500 g brokolice, 200 až 250 g syra s modrou plesňou, 2 vajcia, strúhanka na obaľovanie, olej na vyprážanie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Uvarenú brokolicu roztlačíme vidličkou a premiešame so strúhaným syrom a s vajciami. Zmes zahustíme strúhankou. Aby vynikla chuť základných surovín, nesolíme a nekoreníme.
2. Zmes necháme chvíľu postáť, potom z nej tvarujeme krokety, ktoré obalíme v strúhanke a vyprážame.
3. Brokolicové krokety podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Zeleninový pekáč s ryžou



POTREBNÉ PRÍSADY

350 g ryže, 500 ml zeleninového vývaru, 2 cibule, 2 papriky, 300 g kukurice, 2 strúčiky cesnaku, 200 g tvrdého syra • 500 ml mlieka, 4 vajcia, 3 paradajky, mleté čierne korene, olej, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Ryžu dobre prepláchneme, zalejeme vriacim vývarom a necháme 15 minút stáť. Cibuľu a papriku nakrájame na kolieska a krátko opečieme na horúcom oleji, osolíme a dusíme domäkka. Pridáme kukuricu, prelisovaný cesnak, korenie a krátko dusíme. Do vymasteného pekáča rozdelíme opečenú zeleninu, pridáme ryžu a zasypeme strúhaným syrom. Všetko zalejeme vajcami rozmiešanými s mliekom a povrch obložíme plátkami paradajok.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Hermelínové balíčky



POTREBNÉ PRÍSADY

200 g lístkového cesta, 4 syry s bielou plesňou (po 100 g), 1 PL kečupu, hladká múka, čerstvé bylinky, 1 žĺtok, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

1. Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske na tenký plát štvorcového tvaru a rozrežeme ho na 4 rovnaké diely.
2. Každý štvorec potrieme kečupom, posypeme trochou korenia a nasekanými bylinkami. Syr cestom dôkladne obalíme, aby neskôr nevytiekol.
3. Balíčky potrieme rozšľahaným žĺtkom a na plechu vyloženom papierom ich upečieme dozlatista. Podávame ako chuťovku k vínu alebo ako hlavné jedlo so zeleninovým šalátom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie stehná pečené v mlieku



POTREBNÉ PRÍSADY

4 celé kuracie stehná, 250 ml mlieka, mleté čierne korenie, soľ, šťava z pol. citróna, pažítka

POSTUP PRÍPRAVY

Omáčka: 2 lyžice masla, 1 cibuľa, 1 červená paprika, šťava z pol. citróna, 200 ml vývaru, hladká múka na zahustenie, 2 lyžice smotany na varenie, 2 lyžice kyslej smotany, worcesterská omáčka, soľ, čierne mleté korenie

Kuracie stehná umyjeme, osušíme, vložíme do hlbokej misy. Do mlieka pridáme soľ, korenie, citrónovú šťavu a posekanú pažítku. Mliečnu marinádu nalejeme na mäso a odložíme do chladničky na 3 hodiny.
Menší pekáč vymažeme maslom, vložíme doň stehná a pečieme v rozohriatej rúre 30 minút.
Omáčka: Na panvici roztopíme maslo, pridáme očistenú, nadrobno nakrájanú cibuľu, na menšie kúsky nakrájanú červenú papriku a podusíme. Prilejeme vývar, mliečnu marinádu a prevaríme. Pridáme soľ, korenie, citrónovú šťavu, worcesterskú omáčku, smotanu na varenie a kyslú smotanu. Zahustíme múkou, aby sme získali stredne hustú omáčku, ktorou stehná pri podávaní zalejeme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie placky



POTREBNÉ PRÍSADY

(na 4 porcie): 1 kurča, 4 PL škrobovej zemiakovej múčky, 30 g diétnej salámy, 150 ml leča, 4 vajcia, 150 ml oleja, olej na opekanie, 2 ČL vegety, 1 cibuľu, 1 strúčik cesnaku, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Očistené kurča vykostíme, zbavíme tuku a kože. Pokrájame na rezance, pridáme diétnu salámu postrúhanú na hrubom strúhadle, odkvapkané, nadrobno pokrájané lečo, vajcia, 150 ml oleja, škrobovú múčku, vegetu a soľ.
Všetko premiešame a necháme v chladničke 12 hodín odležať. Potom k mase pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak.
Z masy tvarujeme malé placky, ktoré opekáme na oleji z oboch strán. Podávame so zemiakovou kašou a šalátom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.11.2010, 20:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kuracie rezníky plnené syrom



POTREBNÉ PRÍSADY

rezne z kuracích pŕs, 12 kusov plátkového syra, 2 vajcia, múka na obaľovanie, strúhanka na obaľovanie, olej na vyprážanie, soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, naklepeme, narežeme na menšie kúsky, osolíme, okoreníme a posypeme červenou paprikou.
Do plátkov syra zabalíme kúsky mäsa, obalíme v trojobale z múky, vajec a strúhanky. Prudko vyprážame na rozohriatom oleji.
Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Šťavnatá kuracina s lečom



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g kuracieho mäsa, 1 pohár leča, sójová omáčka, korenie karí, 2 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, olej, cibuľka na ozdobu

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance. Pokvapkáme ho sójovou omáčkou a zmiešame s rozšľahaným vajcom. Zmes trochu osolíme a vložíme do rozpáleného oleja.
Za stáleho miešania rezance opečieme zo všetkých strán, posypeme korením karí, prilejeme lečo, osolíme, okoreníme a pod pokrievkou dusíme domäkka. Podávame s ryžou posypané najemno nasekanou cibuľkou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Medové bravčové mäso



POTREBNÉ PRÍSADY

600 g bravčového mäsa, 200 ml medu, 1 veľká cibuľa, 200 g zeleru, 1 veľká paprika, 1 paradajka, 1 lyžica škrobovej múčky, 50 ml oleja, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové mäso umyjeme, pokrájame na kocky, prudko opečieme na oleji a vyberieme.
Cibuľu, zeler, papriku a paradajku očistíme, pokrájame na menšie kúsky, dáme do výpeku a dusíme 5 minút.
Škrobovú múčku rozmiešame v troche vody spolu s medom. Mäso pridáme k zelenine a dusíme domäkka. Nakoniec prilejeme med so škrobovou múčkou a prevaríme. Podávame s ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.11.2010, 20:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Mokré hovädzie rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

600 g hovädzej roštenky, 2 vajcia, 2,5 dl kyslej smotany , strúhanka, 1 lyžička vegety, mleté čierne korenie, soľ, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Pokrájané mäso vyklepeme v strúhanke, každý z oboch strán. Postupne ichz obalíme v rozšľahaných vajciach a vypražíme. Vymastíme pekáč, rezne do neho poukladáme vedľa seba a zalejeme smotanou v ktorej sme rozmiešali zvyšok vajec. Dáme do vyhriatej rúry a pomaly pečieme do mäkka. Podávame s ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 5.12.2014, 20:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 9 (zobrazuje sa 1-9)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu