
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
HOVÄDZIE MÄSO |
Lenka H. (Children´s clothing worl) ID 74482 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Mokré hovädzie rezne[ recept č. 33911 zo dňa 6.11.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 600 g hovädzej roštenky, 2 vajcia, 2,5 dl kyslej smotany , strúhanka, 1 lyžička vegety, mleté čierne korenie, soľ, olej POSTUP PRÍPRAVY Pokrájané mäso vyklepeme v strúhanke, každý z oboch strán. Postupne ichz obalíme v rozšľahaných vajciach a vypražíme. Vymastíme pekáč, rezne do neho poukladáme vedľa seba a zalejeme smotanou v ktorej sme rozmiešali zvyšok vajec. Dáme do vyhriatej rúry a pomaly pečieme do mäkka. Podávame s ryžou. |
Maria B. (poohie) ID 289322 (5.12.2014, 20:52) |
Zdravim, chcem sa spytat, ako dlho a na kolko stupnov treba piect toto maso, aby bolo dobre? dakujem. |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Tatiana S. (paolinka) ID 27329 (29.12.2010, 22:54) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |