. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

. () ID
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 1.1.1970
Naposledy: 1.1.1970 1:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE
RODINNÉ FOTOGRAFIE
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY
RECEPTY
NÁVODY
BLOGY
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Pie s rikotou a spenatom



POTREBNÉ PRÍSADY

Na cesto: 250 g hladka muka, 1 drozdie, troska cukru a soli, 125 ml vlazneho mlieka, 75 ml oleja Na napln: olej,1 cibula,1 cesnak, 350 g rikota, 350 g spenat, 1 vajicko, sol, cierne korenie a mlety muskatovy oriesok Na potretie: 1 vajicko a sezamove semienka

POSTUP PRÍPRAVY

Postup: vypracujeme si cesto a nechame ho vykysnut cca 45 minut. Kym nam cesto kysne, pripravime si napln. Nakrajanu cibulu a cesnak oprazime na oleji, pridame spenat a prikrite dusime cca 20 min. Rikotu zmiesame s 1 vajickom a pridame k spenatu, podusime 10 minut. A nakoniec uz len sol, cierne korenie a muskatovy oriesok. Ja este pridavam mlety syr parmezan, ale to je uz na Vas, kto ako lubi.

Ked mame cesto vykysnute, rozkrojime si ho na dve casti. Prvu si vyvalkame a dame do vymastenej a mukou vysypanou formy. Na to supneme napln a prikryjeme druhou vyvalkanou castou. Potrieme vajickom a posypeme sezamom. Nechame este chvilu kysnut a potom uz len supneme do rury. Pecieme na 190 stupnov priblizne 15 - 20 minut.

Dobru chut.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Muffiny s javorovym sirupom a orechami - odporucam vyskusat!!!!



POTREBNÉ PRÍSADY

2 salky muky 1 pol.lyzica prasku do peciva 1 lyzicka soli 12 salky zmaknuteho masla 12 salky (hnedeho) cukru 12 salky javoroveho sirupu 2 vajicka 34 salky mlieka 13 salky nasekanych vlasskych orechov

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept spolu s receptom na muffiny s rikotou a broskynami, mam z Kanady a urcite sa oplati vyskusat. Ja niekedy vynecham orechy a aj tak su vyborne.

Takze postup:
Predhrejeme ruru na 190 stupnov. Zmiesame suche suroviny spolu; muka, PDP, sol. V druhej miske vymiesame maslo a cukor, pridame javorovy sirup a vajicka a dobre vymiesame. Pridame suche suroviny a mlieko, dobre premiesame. A nakoniec pridame orechy. Pecieme cca 20 minut. Z jednej davky urobite 12 kusov.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 6.2.2010, 11:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Muffiny s rikotou a broskynami - vyborne!!!!



POTREBNÉ PRÍSADY

2 1/2 salky muky 1 1/2 caj.lyzicky prasku do peciva 1/2 caj.lyzicky soli 1 1/3 salky kryst.cukru 1/2 salky rikoty 1/2 salky oleja 2 vajcia 1 1/2 caj.lyzicky vanilkovej esencie 1 salka nasekanych broskyn 1 broskyna na ozdobu

POSTUP PRÍPRAVY

Tieto mufiny su skutocne vyborne, odporucam vyskusat.
Postup: V miske zmiesajte muku, prasok do peciva a sol. V druhej miske vymiesajte slahacom cukor, rikotu, olej, vajicka a vanil. esenciu. Pridajte muku, PDP a sol a vsetko spolu vymiesajte. Vmiesajte broskyne a dajte do mufinovej formy. Na vrch kazdeho mufinu dajte kusok broskyne.
Pecieme 35 az 40 minut na 190 stupnov.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 27.2.2009, 7:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravcove rezy s camembertom(encian)



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravcove rezy(kare), 1 tbl masla, 45 ml bieleho vina, 1 sladka smotana alebo smotana na varenie, 1 tbl byliniek(tymian, majoran, salvia), 1 Camembert alebo encian, 1 tbl horcice Dijon, sol a cierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept je skutocne vyborny a odporucam ho vyskusat.
Takze postup;
1, nakrajeme si maso na rezy hrube asi 2 cm, ktore dame medzi dva igelitove saciky a vyklepeme na hrubku cca 1 cm. Posypeme ciernym korenim.
2, rozpustime maslo a pridame maso. Podusime ho asi 5 min z obidvoch stran, vyberieme ho a dame niekam kde ostane teple.
3, do vypeku pridame biele vino a privedieme do varu. Potom tam nalejeme smotanu a dame bylinky, chvilu povarime.
4, nakoniec pridame camembert, ktory sme zbavili vrchnej korky a nakrajali na kocky. pridame horcicu a nechame syr rozpustit. dochutime solou a korenim.
Maso polejeme touto omackou a podavame so zemiakmi a mozeme to posypat petrzlenovou vnatou.
Dobru chut!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu