
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zuzana .. (Zuzaar) ID 48697 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Bravcove rezy s camembertom(encian)[ recept č. 5671 zo dňa 8.6.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bravcove rezy(kare), 1 tbl masla, 45 ml bieleho vina, 1 sladka smotana alebo smotana na varenie, 1 tbl byliniek(tymian, majoran, salvia), 1 Camembert alebo encian, 1 tbl horcice Dijon, sol a cierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Tento recept je skutocne vyborny a odporucam ho vyskusat. Takze postup; 1, nakrajeme si maso na rezy hrube asi 2 cm, ktore dame medzi dva igelitove saciky a vyklepeme na hrubku cca 1 cm. Posypeme ciernym korenim. 2, rozpustime maslo a pridame maso. Podusime ho asi 5 min z obidvoch stran, vyberieme ho a dame niekam kde ostane teple. 3, do vypeku pridame biele vino a privedieme do varu. Potom tam nalejeme smotanu a dame bylinky, chvilu povarime. 4, nakoniec pridame camembert, ktory sme zbavili vrchnej korky a nakrajali na kocky. pridame horcicu a nechame syr rozpustit. dochutime solou a korenim. Maso polejeme touto omackou a podavame so zemiakmi a mozeme to posypat petrzlenovou vnatou. Dobru chut!!! |