. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Marysh G. (marysh) ID 14522
mimibazar.sk/marysh
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.4.2007
Naposledy: 15.12.2010 21:32
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 1
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)

MÚČNIKY, POHÁRE

Ruský šklbaný koláč



POTREBNÉ PRÍSADY

CESTO:
200 špaldovej múky (môže byť aj biela, ja robím zo špaldovej, je zdravší) 120 g hnedého cukru, 120 g masla, 2 vajíčka, 40 g kakaa ( nie granko), 1 prášok do pečiva

PLNKA:

150 g cukr, 3 vajíčka, 500 g ODTUČNENÉHO tvarohu (ináč nebude koláč dobrý, ale zgrcnutý:-( ), 200 ml šľahačky, 70 g masla, 1 štipka soli, 1 vanilínový cukor

POSTUP PRÍPRAVY

Z prísad vypracujeme rukami cesto a štvrtinu z neho dáme bokom. Cestom vyložíme spodok a okraj formu s priemerom 22 cm
Maslo vymiešame do penista s cukrom, pridáme tvaroh, šľahačku a ostatné prísady. Nalejeme na cesto a naň "našklbeme" zvyšnú štvrtinu cesta, alebo z neho vyformujeme aj srdiečka, či iné tvary... Pečieme cca 1 hodinu v predhriatej rúre pri 180°C.
DôLEŽITÉ:
Koláč necháme cez noc odstáť v chlade. Keď sa nakrojí v ten deň tvaroh bude gumený a vŕzga na zuboch. Na druhý deň je koláč šťavnatý a výborne sa krája. Cesto zmäkne.

Dobrúúúú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (6) posledné: 28.3.2008, 21:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu