
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
MÚČNIKY, POHÁRE |
![]() Ruský šklbaný koláčPOTREBNÉ PRÍSADY CESTO: 200 špaldovej múky (môže byť aj biela, ja robím zo špaldovej, je zdravší) 120 g hnedého cukru, 120 g masla, 2 vajíčka, 40 g kakaa ( nie granko), 1 prášok do pečiva PLNKA: 150 g cukr, 3 vajíčka, 500 g ODTUČNENÉHO tvarohu (ináč nebude koláč dobrý, ale zgrcnutý:-( ), 200 ml šľahačky, 70 g masla, 1 štipka soli, 1 vanilínový cukor POSTUP PRÍPRAVY Z prísad vypracujeme rukami cesto a štvrtinu z neho dáme bokom. Cestom vyložíme spodok a okraj formu s priemerom 22 cm Maslo vymiešame do penista s cukrom, pridáme tvaroh, šľahačku a ostatné prísady. Nalejeme na cesto a naň "našklbeme" zvyšnú štvrtinu cesta, alebo z neho vyformujeme aj srdiečka, či iné tvary... Pečieme cca 1 hodinu v predhriatej rúre pri 180°C. DôLEŽITÉ: Koláč necháme cez noc odstáť v chlade. Keď sa nakrojí v ten deň tvaroh bude gumený a vŕzga na zuboch. Na druhý deň je koláč šťavnatý a výborne sa krája. Cesto zmäkne. Dobrúúúú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 28.3.2008, 21:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |