končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 12 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
NÁPOJE, DRINKY |
MojitoPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY biely rum, ľad, limetka (citrón), trstinový cukor, minerálka, voda, lístky mäty POSTUP PRÍPRAVY alkoholické mojito - rozmixujeme citronovú šťavu, trochu vody a lístky mäty (ja som použila ponorný mixér) na spodok pohára dáme cukor, nakrájanú limetku (citrón), zalejeme rozmixovanou zmesou, pridáme kocky ľadu (ľadovú drť), 1dcl bieleho rumu, dolejeme minerálkou detské mojito - urobíme citronádu, v ktorej rozmixujeme lístky mäty, môžme pridať kocku ľadu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (4) posledné: 5.7.2013, 16:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
STRUKOVINY |
Fazuľa Azuki na sladko-kysloPOTREBNÉ PRÍSADY fazuľa AZUKI, cibuľa, cesnak, červená paprika, kukurica, 1PL sojová omáčka, 2PL jablkový ocot, 1PL med, paradajkový pretlak, na zahustenie Solamyl, petržlenová vňať na dozdobenie, ryža POSTUP PRÍPRAVY Fazuľu večer pred varením namočíme. V osolenej vode ju privedieme do varu a 10 min. varíme na prudkom ohni, vzniknutú penu odstránime, prikryjeme a dovaríme dalších 35 min. Na oleji speníme cibuľu a pretlačený cesnak, prídáme pokrájanú papriku (použila som kapiu), kukuricu (dala som z konzervy). Zmiešame s uvarenou fazuľou, dochutíme sójovou omáčkou, jablkovým octom, medom, pretlakom. Zmes podlejeme fazuľovým vývarom a zahustíme solamylom, necháme prejsť varom a odstavíme. Posypeme čerstvou petržlenovou vňaťkou. Ja som podávala s ryžou natural. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 29.3.2013, 21:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Hviezdička na hráškuPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY aby nepapkáčom lepšie chutilo :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (7) posledné: 31.3.2012, 13:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Vitamínová palmaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY zdravý havajský olovrant :D) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 5.11.2011, 18:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Kúpeľ v omáčkePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY aby lepšie chutilo :D) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (12) posledné: 16.6.2013, 12:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MLETÉ MÄSO |
Chalupársky koláčPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g mletého hovädzieho mäsa, 400g krájaných paradajok z plechovky, 2 lyžice rajčinového pretlaku, 2,5 dl hovädzieho vývaru z kocky, 2 karotky, za hrsť hrášku (použila som mrazený), 1 cibuľa, olej, bobkový list, tymián, soľ, mleté čierne korenie Zemiaková kaša: 800g ošúpaných zemiakov, 200 g paštrnáku, 75g masla, 0,5dl mlieka, soľ POSTUP PRÍPRAVY Na lyžičke oleja orestujeme nakrájanú cibuľku a karotku, pridáme mleté mäso. Po chvíľke pridáme rajčiny, pretlak, vývar, hrášok,bobkový list a tymián. Prikryté dusíme 30 - 40 min. Osolíme a dochutíme korením. Zemiaky uvaríme s paštrnákom domäkka, urobíme kašu s maslom a mliekom. Mäsovú hmotu dáme do zapekacej misy a prikryjeme ju kašou. Pečieme pri 180 stupňoch 30-40 minút. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (3) posledné: 18.10.2011, 12:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYBY A DARY MORA |
Pečený pstruh s bylinkamiPOTREBNÉ PRÍSADY pstruhy, citrónová šťava, soľ, maslo, petržlenová a kôprová vňať, rasca, cesnak POSTUP PRÍPRAVY Umyté pstruhy pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme hodinku odležať. Rozotretý cesnak (ja som dala 2 strúčiky na 1 pstruha) zmiešame so soľou a rascou. Pastou ponatierame pstruhy z vnútra i zvonka, to isté s postekanou kôprovou a petržlenovou vňaťou, do brušnej dutiny pridáme plátky masla. V rozohriatej rúre pečieme cca 25 minút. Podávame s pečenými zemiačkami. Nakrájané zemiaky rozmiešame s olejom, soľou a zmesou na americké zemiaky, do rozohriatej rúry dáme min. 30 min. pred pstruhmi :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DETSKÉ ŠPECIALITY |
Mäsko na šťave s tarhoňouPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY aby lepšie chutilo :)) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
Rezancový nákyp s tvarohom a jahôdkamiPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 300 g cestovín, najlepšie širších rezancov, 250 g tvarohu, 2 vanilkové cukry (ak máte radi sladšie, ešte jeden pridajte), 2 vajcia, zavárané jahody, 1 lyžička škorice, maslo a strúhanka na vysypanie formy POSTUP PRÍPRAVY Bielky oddelíme od žĺtkov. Žĺtka vymiešame s tvarohom, vanilkovým cukrom a škoricou a pridáme jahody. Premiešame spolu s uvarenými rezancami. Pripravíme vymastenú a strúhankou vysypanú formu a nalejeme do nej tvarohovo-rezancovú zmes. Vo vyhriatej rúre zapekáme asi 20 minút pri 180 stupňoch. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Keď je nákyp upečený, rozotrieme naň vyšľahané bielky. Ešte ďalších 10 min. zapekáme. Ozdobíme podľa fantázie, šľahačkou, čerstvým ovocím alebo čokoládovou polevou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 9.5.2010, 18:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
Bryndzovo-tvarohové guličkyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 125 g liptovskej bryndze, 50 g tvarohu, 20g masla, vegeta, soľ, čierne korenie, čerstvé bylinky (pažítka, kôpor, petržlen, žerucha...) POSTUP PRÍPRAVY Bryndzu vymiešame s maslom, tvarohom, soľou, korením a štvrtinou nasekaných byliniek. Z hmoty vytvarujeme guličky, ktoré vyváľame vo zvyšných bylinkách a hotové dáme do chladničky stuhnúť. Vytiahneme až pred podávaním. Pekne vyniknú v papierových košíčkoch. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (7) posledné: 19.2.2011, 16:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 12 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |