končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MLETÉ MÄSO |
Simona H. (ritta) ID 8902 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Chalupársky koláč[ recept č. 42276 zo dňa 24.8.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500 g mletého hovädzieho mäsa, 400g krájaných paradajok z plechovky, 2 lyžice rajčinového pretlaku, 2,5 dl hovädzieho vývaru z kocky, 2 karotky, za hrsť hrášku (použila som mrazený), 1 cibuľa, olej, bobkový list, tymián, soľ, mleté čierne korenie Zemiaková kaša: 800g ošúpaných zemiakov, 200 g paštrnáku, 75g masla, 0,5dl mlieka, soľ POSTUP PRÍPRAVY Na lyžičke oleja orestujeme nakrájanú cibuľku a karotku, pridáme mleté mäso. Po chvíľke pridáme rajčiny, pretlak, vývar, hrášok,bobkový list a tymián. Prikryté dusíme 30 - 40 min. Osolíme a dochutíme korením. Zemiaky uvaríme s paštrnákom domäkka, urobíme kašu s maslom a mliekom. Mäsovú hmotu dáme do zapekacej misy a prikryjeme ju kašou. Pečieme pri 180 stupňoch 30-40 minút. |
Andrea J. (mandusa) ID 24820 (18.10.2011, 12:16) |
vyzerá to peerfektneeeeeeee |
ODPOVEDAŤ |
Katarína M. (Kaciatko.M) ID 110994 (25.8.2011, 21:59) |
ODPOVEDAŤ |
Livia J. (Livia J.) ID 11706, mimibazar.sk/liviaj (24.8.2011, 22:11) | |
ODPOVEDAŤ |