. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Simona H. (ritta) ID 8902
.
mimibazar.sk/ritta
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.11.2006
Naposledy: 17.4.2021 11:00
Aktualizácia: 23.10.2015 21:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 534
RODINNÉ FOTOGRAFIE 221
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 4
RECEPTY 12
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 12 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>

NÁPOJE, DRINKY

Mojito


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

biely rum, ľad, limetka (citrón), trstinový cukor, minerálka, voda, lístky mäty

POSTUP PRÍPRAVY

alkoholické mojito - rozmixujeme citronovú šťavu, trochu vody a lístky mäty (ja som použila ponorný mixér)
na spodok pohára dáme cukor, nakrájanú limetku (citrón), zalejeme rozmixovanou zmesou, pridáme kocky ľadu (ľadovú drť), 1dcl bieleho rumu, dolejeme minerálkou
detské mojito - urobíme citronádu, v ktorej rozmixujeme lístky mäty, môžme pridať kocku ľadu

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 5.7.2013, 16:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

STRUKOVINY

Fazuľa Azuki na sladko-kyslo



POTREBNÉ PRÍSADY

fazuľa AZUKI, cibuľa, cesnak, červená paprika, kukurica, 1PL sojová omáčka, 2PL jablkový ocot, 1PL med, paradajkový pretlak, na zahustenie Solamyl, petržlenová vňať na dozdobenie, ryža

POSTUP PRÍPRAVY

Fazuľu večer pred varením namočíme. V osolenej vode ju privedieme do varu a 10 min. varíme na prudkom ohni, vzniknutú penu odstránime, prikryjeme a dovaríme dalších 35 min. Na oleji speníme cibuľu a pretlačený cesnak, prídáme pokrájanú papriku (použila som kapiu), kukuricu (dala som z konzervy). Zmiešame s uvarenou fazuľou, dochutíme sójovou omáčkou, jablkovým octom, medom, pretlakom. Zmes podlejeme fazuľovým vývarom a zahustíme solamylom, necháme prejsť varom a odstavíme. Posypeme čerstvou petržlenovou vňaťkou. Ja som podávala s ryžou natural.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 29.3.2013, 21:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Hviezdička na hrášku


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

aby nepapkáčom lepšie chutilo :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (7) posledné: 31.3.2012, 13:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Vitamínová palma


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

zdravý havajský olovrant :D)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (4) posledné: 5.11.2011, 18:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Kúpeľ v omáčke


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

aby lepšie chutilo :D)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (12) posledné: 16.6.2013, 12:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Chalupársky koláč



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g mletého hovädzieho mäsa, 400g krájaných paradajok z plechovky, 2 lyžice rajčinového pretlaku, 2,5 dl hovädzieho vývaru z kocky, 2 karotky, za hrsť hrášku (použila som mrazený), 1 cibuľa, olej, bobkový list, tymián, soľ, mleté čierne korenie Zemiaková kaša: 800g ošúpaných zemiakov, 200 g paštrnáku, 75g masla, 0,5dl mlieka, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Na lyžičke oleja orestujeme nakrájanú cibuľku a karotku, pridáme mleté mäso. Po chvíľke pridáme rajčiny, pretlak, vývar, hrášok,bobkový list a tymián. Prikryté dusíme 30 - 40 min. Osolíme a dochutíme korením.
Zemiaky uvaríme s paštrnákom domäkka, urobíme kašu s maslom a mliekom.

Mäsovú hmotu dáme do zapekacej misy a prikryjeme ju kašou. Pečieme pri 180 stupňoch 30-40 minút.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 18.10.2011, 12:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

Pečený pstruh s bylinkami



POTREBNÉ PRÍSADY

pstruhy, citrónová šťava, soľ, maslo, petržlenová a kôprová vňať, rasca, cesnak

POSTUP PRÍPRAVY

Umyté pstruhy pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme hodinku odležať. Rozotretý cesnak (ja som dala 2 strúčiky na 1 pstruha) zmiešame so soľou a rascou. Pastou ponatierame pstruhy z vnútra i zvonka, to isté s postekanou kôprovou a petržlenovou vňaťou, do brušnej dutiny pridáme plátky masla. V rozohriatej rúre pečieme cca 25 minút.
Podávame s pečenými zemiačkami. Nakrájané zemiaky rozmiešame s olejom, soľou a zmesou na americké zemiaky, do rozohriatej rúry dáme min. 30 min. pred pstruhmi :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

DETSKÉ ŠPECIALITY

Mäsko na šťave s tarhoňou


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

aby lepšie chutilo :))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Rezancový nákyp s tvarohom a jahôdkami


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

300 g cestovín, najlepšie širších rezancov, 250 g tvarohu, 2 vanilkové cukry (ak máte radi sladšie, ešte jeden pridajte), 2 vajcia, zavárané jahody, 1 lyžička škorice, maslo a strúhanka na vysypanie formy

POSTUP PRÍPRAVY

Bielky oddelíme od žĺtkov. Žĺtka vymiešame s tvarohom, vanilkovým cukrom a škoricou a pridáme jahody. Premiešame spolu s uvarenými rezancami. Pripravíme vymastenú a strúhankou vysypanú formu a nalejeme do nej tvarohovo-rezancovú zmes. Vo vyhriatej rúre zapekáme asi 20 minút pri 180 stupňoch. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Keď je nákyp upečený, rozotrieme naň vyšľahané bielky. Ešte ďalších 10 min. zapekáme. Ozdobíme podľa fantázie, šľahačkou, čerstvým ovocím alebo čokoládovou polevou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 9.5.2010, 18:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

Bryndzovo-tvarohové guličky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

125 g liptovskej bryndze, 50 g tvarohu, 20g masla, vegeta, soľ, čierne korenie, čerstvé bylinky (pažítka, kôpor, petržlen, žerucha...)

POSTUP PRÍPRAVY

Bryndzu vymiešame s maslom, tvarohom, soľou, korením a štvrtinou nasekaných byliniek. Z hmoty vytvarujeme guličky, ktoré vyváľame vo zvyšných bylinkách a hotové dáme do chladničky stuhnúť. Vytiahneme až pred podávaním. Pekne vyniknú v papierových košíčkoch.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 19.2.2011, 16:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 12 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu