končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 13 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
TORTY |
macíková tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY orechová s čokoládovým krémom, potiahnutá K2 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 17.5.2014, 17:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Tortička s ApplejackPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, krém z bielej čokolády, K2 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (5) posledné: 10.4.2014, 19:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Leopardia tortičkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, čokokrém, k2 ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 9.4.2014, 12:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Slovan tortaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY orechový korpus, čokoládový krém, poťahovacia hmota K2 POSTUP PRÍPRAVY pre inšpiráciu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 6.4.2014, 17:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
balóniková tortičkaPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, banány, parížsky čoko krém, poťahovacia hmota K2 POSTUP PRÍPRAVY pre inšpiráciu ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 6.4.2014, 17:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Bleskové a výborné zapekané cestoviny - pol hodinka a máte navarenéPOTREBNÉ PRÍSADY balenie cestovín, 2 šľahačky, polka balenia mraz. hrášku, anglická slaninka asi 200g, tvrdý syr, strúčik cesnaku, muškát. orech a bazalka POSTUP PRÍPRAVY postup je veľmi jednoduchý a za pol hodinku máte navarené :o) postavíme si vodu na cestoviny a zatiaľ si jemné plátky slaninky nakrájame na štvorčeky asi 3x3 cm a opražíme ju do chrumkava (úplne na konci do nej prelisujeme strúčik cesnaku), keď sa nám cestoviny uvaria, vysypeme ich na plech alebo do zapekacej misy a premiešame s opečenou slaninkou (bez vypečenej masti), mrazeným hráškom, troškou nastrúhaného muškátového orieška a čerstvou alebo sušenou bazalkou. Posypeme nastrúhaným syrom a zalejeme šľahačkami. Pečieme asi 15 minút na 220-250 st. do zlatova..Je to vynikajúúúúce a veľmi jednoduché. Dobrú chuť :o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
havinková pre havinkomaniačku :o)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, francúzsky čoko-krém a banány, K2. moja 1. poťahovaná ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (5) posledné: 18.5.2010, 23:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
moja torta pre dcérku- koníkomaniačku :o)PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY mramorový korpus, mandarinkovo-šľahacková plnka, povrch K2 moja 2. poťahovaná ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (7) posledné: 5.2.2011, 13:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
POLIEVKY |
krémová hrášková polievka s opečeným párkomPOTREBNÉ PRÍSADY mrazený hrášok, cibuľa, čierne korenie, soľ, (zeleninový alebo slepačí bujón-nemusí byť), smotana na varenie-nemusí byť, párky POSTUP PRÍPRAVY Vezmeme si veľký hrniec a na troške oleja opečieme cibuľku. Potom do hrnca vysypeme hrášok, chvílku opražíme a zalejeme vodou (môžeme pridať aj smotanu na varenie). Posolíme a okoreníme, môžeme pridať bujón. Hrášku by malo byť veľa, pomer hrášku a vody by mal byť 1:1. Keď je hrášok mäkký, asi tretinu si z neho oboberieme a zvyšok rozmixujeme ponorným mixérom. Odobratú tretinu nasypeme spať do rozmixovanej polievočky. A polievka je hotová, my ju papáme s párkom nakrájaným na kolieska a opečeným na panvici. Je to výborná, rýchla a sýta polievočka obľúbená v celej našej rodine :o) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 8.1.2011, 9:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Vynikajúca živánska, alebo výborné jedlo z jedného pekáčaPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg mäsa (ja dávam br. karé, môžeme dať aj krkovičku ak nám nevadí, poprípade aj kuracinu). Asi 2 kg zemiakov, 3 väčšie cibule, kus údenej slaninky, horčica, čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Toto jedlo zbožňujeme nielen pre vynikajúcu chuť, ale hlavne šetrí čas, keďže príprava je jednoduchá a pečie sa to všetko krásne samo na jednom plechu. Takže najskôr si nachystáme mäsko, umyjeme, nakrájame na rezne, naklepeme, posolíme a okoreníme a z oboch strán potrieme plnot. horčicou. Potom si dáme zohriať rúru na 200 stupňov. Zemiaky si ošúpeme a nakrájame na kolieska hrubé asi 0,5 cm. Ošúpeme si cibule, nakrájame buď na kolieska alebo na polkolieska. Slaninku si taktiež nakrájame asi na 12-15 tenších plátkov. Vezmeme si plech, najlepší je stredne veľký, vyšší, aby sa mám zmestili dve vrstvy. Trošku ho vymastíme olejom a začmeme ukladať prvú vrstvu zemiakov, posolíme ich, na to rozložíme polku plátkov mäska, posypeme polkou z celkového množstva cibule a na vrch poukladáme rovnomerne polku množstva slaninky. Potom urobíme ďalšiu vrstvu zo zemiakov, posolíme, mäsko, cibula, slaninka a zvyšok zemiakov, posolíme. Keď to máme pekne rozložené, zakryjeme plech alobalom a pečieme aspoň hodinku, môžeme aj hodinku a pol, na posledných 5 minút odokryjeme a zapneme gril, aby horné zemiačky pekne schrumkaveli. Mäsko by sa malo jemnosťou až rozpadávať na jazyku :o) k tejto delikatese sa výborne hodia uhorky, baranie rohy alebo iná naložená zelenina a pre chlapov pivko ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov) KOMENTÁRE (13) posledné: 20.7.2014, 11:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 13 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |