. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Petra M. (len.petra) ID 23295
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.9.2007
Naposledy: 23.11.2020 15:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 214
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 13
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 13 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>

TORTY

macíková torta


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

orechová s čokoládovým krémom, potiahnutá K2

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 17.5.2014, 17:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Tortička s Applejack


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, krém z bielej čokolády, K2

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (5) posledné: 10.4.2014, 19:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Leopardia tortička


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, čokokrém, k2

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (7) posledné: 9.4.2014, 12:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Slovan torta


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

orechový korpus, čokoládový krém, poťahovacia hmota K2

POSTUP PRÍPRAVY

pre inšpiráciu

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 6.4.2014, 17:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

balóniková tortička


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, banány, parížsky čoko krém, poťahovacia hmota K2

POSTUP PRÍPRAVY

pre inšpiráciu

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (2) posledné: 6.4.2014, 17:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

Bleskové a výborné zapekané cestoviny - pol hodinka a máte navarené



POTREBNÉ PRÍSADY

balenie cestovín, 2 šľahačky, polka balenia mraz. hrášku, anglická slaninka asi 200g, tvrdý syr, strúčik cesnaku, muškát. orech a bazalka

POSTUP PRÍPRAVY

postup je veľmi jednoduchý a za pol hodinku máte navarené :o) postavíme si vodu na cestoviny a zatiaľ si jemné plátky slaninky nakrájame na štvorčeky asi 3x3 cm a opražíme ju do chrumkava (úplne na konci do nej prelisujeme strúčik cesnaku), keď sa nám cestoviny uvaria, vysypeme ich na plech alebo do zapekacej misy a premiešame s opečenou slaninkou (bez vypečenej masti), mrazeným hráškom, troškou nastrúhaného muškátového orieška a čerstvou alebo sušenou bazalkou. Posypeme nastrúhaným syrom a zalejeme šľahačkami. Pečieme asi 15 minút na 220-250 st. do zlatova..Je to vynikajúúúúce a veľmi jednoduché. Dobrú chuť :o)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

havinková pre havinkomaniačku :o)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, francúzsky čoko-krém a banány, K2. moja 1. poťahovaná

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (5) posledné: 18.5.2010, 23:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

moja torta pre dcérku- koníkomaniačku :o)


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

mramorový korpus, mandarinkovo-šľahacková plnka, povrch K2 moja 2. poťahovaná

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (7) posledné: 5.2.2011, 13:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR

POLIEVKY

krémová hrášková polievka s opečeným párkom



POTREBNÉ PRÍSADY

mrazený hrášok, cibuľa, čierne korenie, soľ, (zeleninový alebo slepačí bujón-nemusí byť), smotana na varenie-nemusí byť, párky

POSTUP PRÍPRAVY

Vezmeme si veľký hrniec a na troške oleja opečieme cibuľku. Potom do hrnca vysypeme hrášok, chvílku opražíme a zalejeme vodou (môžeme pridať aj smotanu na varenie). Posolíme a okoreníme, môžeme pridať bujón. Hrášku by malo byť veľa, pomer hrášku a vody by mal byť 1:1. Keď je hrášok mäkký, asi tretinu si z neho oboberieme a zvyšok rozmixujeme ponorným mixérom. Odobratú tretinu nasypeme spať do rozmixovanej polievočky. A polievka je hotová, my ju papáme s párkom nakrájaným na kolieska a opečeným na panvici. Je to výborná, rýchla a sýta polievočka obľúbená v celej našej rodine :o)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 8.1.2011, 9:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Vynikajúca živánska, alebo výborné jedlo z jedného pekáča



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg mäsa (ja dávam br. karé, môžeme dať aj krkovičku ak nám nevadí, poprípade aj kuracinu). Asi 2 kg zemiakov, 3 väčšie cibule, kus údenej slaninky, horčica, čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Toto jedlo zbožňujeme nielen pre vynikajúcu chuť, ale hlavne šetrí čas, keďže príprava je jednoduchá a pečie sa to všetko krásne samo na jednom plechu. Takže najskôr si nachystáme mäsko, umyjeme, nakrájame na rezne, naklepeme, posolíme a okoreníme a z oboch strán potrieme plnot. horčicou. Potom si dáme zohriať rúru na 200 stupňov. Zemiaky si ošúpeme a nakrájame na kolieska hrubé asi 0,5 cm. Ošúpeme si cibule, nakrájame buď na kolieska alebo na polkolieska. Slaninku si taktiež nakrájame asi na 12-15 tenších plátkov. Vezmeme si plech, najlepší je stredne veľký, vyšší, aby sa mám zmestili dve vrstvy. Trošku ho vymastíme olejom a začmeme ukladať prvú vrstvu zemiakov, posolíme ich, na to rozložíme polku plátkov mäska, posypeme polkou z celkového množstva cibule a na vrch poukladáme rovnomerne polku množstva slaninky. Potom urobíme ďalšiu vrstvu zo zemiakov, posolíme, mäsko, cibula, slaninka a zvyšok zemiakov, posolíme. Keď to máme pekne rozložené, zakryjeme plech alobalom a pečieme aspoň hodinku, môžeme aj hodinku a pol, na posledných 5 minút odokryjeme a zapneme gril, aby horné zemiačky pekne schrumkaveli. Mäsko by sa malo jemnosťou až rozpadávať na jazyku :o) k tejto delikatese sa výborne hodia uhorky, baranie rohy alebo iná naložená zelenina a pre chlapov pivko

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 23 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (13) posledné: 20.7.2014, 11:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 13 (zobrazuje sa 1-10)1, 2 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu