. .. .. .. .. .. .
. .

Bleskové a výborné zapekané cestoviny - pol hodinka a máte navarené - RECEPT 28691

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYŽA A CESTOVINY

ID 23295 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


Bleskové a výborné zapekané cestoviny - pol hodinka a máte navarené


[ recept č. 28691 zo dňa  ]


Bleskové a výborné zapekané cestoviny - pol hodinka a máte navarené


POTREBNÉ PRÍSADY

balenie cestovín, 2 šľahačky, polka balenia mraz. hrášku, anglická slaninka asi 200g, tvrdý syr, strúčik cesnaku, muškát. orech a bazalka

POSTUP PRÍPRAVY

postup je veľmi jednoduchý a za pol hodinku máte navarené :o) postavíme si vodu na cestoviny a zatiaľ si jemné plátky slaninky nakrájame na štvorčeky asi 3x3 cm a opražíme ju do chrumkava (úplne na konci do nej prelisujeme strúčik cesnaku), keď sa nám cestoviny uvaria, vysypeme ich na plech alebo do zapekacej misy a premiešame s opečenou slaninkou (bez vypečenej masti), mrazeným hráškom, troškou nastrúhaného muškátového orieška a čerstvou alebo sušenou bazalkou. Posypeme nastrúhaným syrom a zalejeme šľahačkami. Pečieme asi 15 minút na 220-250 st. do zlatova..Je to vynikajúúúúce a veľmi jednoduché. Dobrú chuť :o)
<< Chobotnička pre Kristiánka | Bleskové a výborné zapekané cestoviny - pol hodinka a máte navarené | Pravá talianska pizza*** >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu