. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 720 (zobrazuje sa 81-90)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,72 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

BRAVČOVÉ MASKO NA HRÍBIKOCH S TARHOŇOU



POTREBNÉ PRÍSADY

cca 1kg bravčového mäsa, soľ, hrsť sušených hríbikov, 1ČL mletého kmínu, 3 guličky nového korenia, 1ČL horčice, solamyl, 1 väčšia cibuľa, trošku slaninky, cca 5dl vody

POSTUP PRÍPRAVY

V OBRÁZKOVOM POSTUPE

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)

Iveta P. (narcis26) ID 42855 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (33) posledné: 17.3.2011, 14:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

ZAPEKANE ZEMIAKY S KLOBASKOU A KAPUSTOU



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiaky, klobáska, kyslá kapusta, cibuľka, smotana na varenie

POSTUP PRÍPRAVY

zemiaky si očistíme a nakrájame, cibuľku speníme na oleji a pridáme kyslú kapustu s klobáskou, podlejeme vodou, dochutíme korením, soľou a podusíme. Medzitým si vymastíme pekáč alebo sklenú misu olejom, naukladáme zemiačky, na to potom dáme podusenú kapustu, a na vrch dáme este zvyšné zemiaky a zalejeme smotanou. Prikryjeme alobalom a dáme piecť. Je to výborné, šťavnaté a chutne...:-)))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)

Zuzana G. (belinka21) ID 14991 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (21) posledné: 2.12.2016, 17:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Chatárska pochutka -recept mojho manžela



POTREBNÉ PRÍSADY

xx

POSTUP PRÍPRAVY

xx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)

Tatiana U. (tanaa) ID 166427 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (17) posledné: 29.12.2012, 10:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pečené údené koleno



POTREBNÉ PRÍSADY

Našla som receptík pečené koleno na pive,alebo na kapuste a to môj drahý odmietol.Nemá rád troška iné jedlá.Tak som urobila,ako som uznala za vhodné.Až sa zalizoval.Teda aj ja:)Takže potrebujeme:Údené koleno,celé č.korenie asi 10 guličiek,celé nové korenie 3-4guličky,3-4bobkové listy,cibuľu,cesnak(celú hlavičku) a k hotovému už len chlebík,chren,horčicu a samozr.baranie rohy

POSTUP PRÍPRAVY

Kolienko som najskôr v horúcej vode dobre vyumývala,dala s korením a bobkovým listom variť do tlakového hrnca.Zabudla som naň,tak som ho varila asi 1a1/2hodinky.A dobre som urobila.Vytiahla som ho už vykostené:)Dala na pekáč,trošku podliala vývarom,trošku narezala kožu,pridala na kolieska nakrájanú cibuľu a cesnak.Celú hlavičku,nelúpanú,len zrezaný zvršok(špičky).Po upečení strúčik vybehne zo šupky aj sám.Rúru som mala vyhriatu na najvyššiu teplotu.Zapekala som 20-30minút.Občas som mäsko poliala výpekom.Nemohli sme sa už dočkať,lebo kolienko rozvoniavalo po celej bytovke:)Bolo výborné!!!Odporúčam..

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)

sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (17) posledné: 8.10.2016, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Záhorácke mäsko



POTREBNÉ PRÍSADY

6 ks krkovičky (môžu byť kotlety s karé alebo pliecko) , 500 g kyslej kapusty, 1 cibuľa, 150 g oravskej slaniny, 250 g kyslej smotany, olej, mleté čierne korenie, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

-

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)

Natália R. (Naťa) ID 24112 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 13.2.2012, 17:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Živánska na plechu s lečom



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg zemiakov, 800 g bravčového pliecka, 5 väčších cibúľ, grilovacie korenie, korenie na živánsku, soľ podla chuti, 2 menšie poháre leča, cesnak, slanina

POSTUP PRÍPRAVY

je to extremne jednoduchy recept, urcite ho kazdy pozna, ale dala som ho sem aj tak

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov)

kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (28) posledné: 9.1.2013, 16:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Tarhoňové rizoto s bravčovým masom



POTREBNÉ PRÍSADY

* 1 bal tarhoňa * 300g br.masa /pliecko / * 150g mraz.kukurica * 1 cibuľa * 1 lečo /3dcl/ * 3 vajíčka * ... * soľ * MČK * vegeta * olej * 2 strúčiky cesnaku *

POSTUP PRÍPRAVY

- jednoduché a rýchle

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov)

Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (44) posledné: 9.12.2020, 12:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Brav.kare na prirodno, s omackou



POTREBNÉ PRÍSADY

Brav. kare narezane na rezne, horcica, sol, muka na obalovanie mäska, smotana, syr v sulku, sampinony ja davam cele, ktore prekrojim na krizalky , hubovy bujon, ako priloha kto co ma rad

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko naklepeme, osolime a obalime v muke. Na panvicu dame olej a do rozhoruceneho sprudka rezne oprazime. Dame na plech, potrieme horcicou, vylejeme vypek v panvice a trosku vody na podliatie. zakryt alobalom. Kym sa masko dusi, si pripravime omacku. Do hrnca si dame zohriat smotanu, pridame Oprazene sampiony(ja ich oprazam nasucho), syr a nadrolime hubovy bujon. Nechame rozvarit. Bujon je slany, tak radsej treba ochutnat skor nech budeme dochucovat. Ked je mäsko makke dat na tanier a poliat omackou az pred podavanim

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov)

Ivana Č. (likerik) ID 39884 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) posledné: 12.3.2016, 18:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

bravčové mäso na smotane



POTREBNÉ PRÍSADY

500g bravč.mäso,cibuľa,smotana na varenie,parad.pretlak,bobkový list,soľ,čierne korenie,vegeta,olej,1PL hl.múky

POSTUP PRÍPRAVY

Na oleji opražíme cibuľu,mäso dusíme cca hodinku.Pridáme prísady na ochutenie,pretlak a smotanu,zahustenú 1PL múky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov)

Eva G. (evonka) ID 27244 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 9.3.2012, 10:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Ražniči



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové pliecko, zemiaky, klobáska, slanina, cibuľa, koreniny: soľ, vegeta, čierne ml. korenie, drvená rasca, sladká, štipľavá červená paprika, korenie na pečené zemiaky

POSTUP PRÍPRAVY

Klasický postup prípravy ražniči, keď na spajdlu napichujeme zemiaky, klobásku, slaninu, cibuľu pozná asi každý. Tento recept, keď všetky suroviny nakrájame na kocky, zmiešame, necháme chvíľu postáť a potom pečieme v alobale na 200 stupňoch cca 1,5 hodky kým masko nie je makké ma naučil môj nebohý svokor a je v porovnaní s klasikou oveľa chutnejší aj keď na pohľad možno nevypadá lákavo. Chute všetkých surovín dokopy sa zmiešajú a tým je papaníčko chutnejšie a makké, nevysušené ako pri klasickom postupe. A šetrí nám čas keď sa nemusíme zabávať s napichovaním na špajdľu :) Ako príloha je výborná kyslá uhorka alebo kyslá kvasená kapustička. Vyskúšajte, prajeme vám dobrú chuť.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov)

Zdenka A. (barborkadt) ID 112640 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (19) posledné: 18.2.2013, 17:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 720 (zobrazuje sa 81-90)<< predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,72 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu