končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,72 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRAVČOVÉ MASKO NA HRÍBIKOCH S TARHOŇOUPOTREBNÉ PRÍSADY cca 1kg bravčového mäsa, soľ, hrsť sušených hríbikov, 1ČL mletého kmínu, 3 guličky nového korenia, 1ČL horčice, solamyl, 1 väčšia cibuľa, trošku slaninky, cca 5dl vody POSTUP PRÍPRAVY V OBRÁZKOVOM POSTUPE OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) Iveta P. (narcis26) ID 42855 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (33) posledné: 17.3.2011, 14:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
ZAPEKANE ZEMIAKY S KLOBASKOU A KAPUSTOUPOTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, klobáska, kyslá kapusta, cibuľka, smotana na varenie POSTUP PRÍPRAVY zemiaky si očistíme a nakrájame, cibuľku speníme na oleji a pridáme kyslú kapustu s klobáskou, podlejeme vodou, dochutíme korením, soľou a podusíme. Medzitým si vymastíme pekáč alebo sklenú misu olejom, naukladáme zemiačky, na to potom dáme podusenú kapustu, a na vrch dáme este zvyšné zemiaky a zalejeme smotanou. Prikryjeme alobalom a dáme piecť. Je to výborné, šťavnaté a chutne...:-))) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) Zuzana G. (belinka21) ID 14991 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (21) posledné: 2.12.2016, 17:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Chatárska pochutka -recept mojho manželaPOTREBNÉ PRÍSADY xx POSTUP PRÍPRAVY xx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) Tatiana U. (tanaa) ID 166427 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 29.12.2012, 10:01 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečené údené kolenoPOTREBNÉ PRÍSADY Našla som receptík pečené koleno na pive,alebo na kapuste a to môj drahý odmietol.Nemá rád troška iné jedlá.Tak som urobila,ako som uznala za vhodné.Až sa zalizoval.Teda aj ja:)Takže potrebujeme:Údené koleno,celé č.korenie asi 10 guličiek,celé nové korenie 3-4guličky,3-4bobkové listy,cibuľu,cesnak(celú hlavičku) a k hotovému už len chlebík,chren,horčicu a samozr.baranie rohy POSTUP PRÍPRAVY Kolienko som najskôr v horúcej vode dobre vyumývala,dala s korením a bobkovým listom variť do tlakového hrnca.Zabudla som naň,tak som ho varila asi 1a1/2hodinky.A dobre som urobila.Vytiahla som ho už vykostené:)Dala na pekáč,trošku podliala vývarom,trošku narezala kožu,pridala na kolieska nakrájanú cibuľu a cesnak.Celú hlavičku,nelúpanú,len zrezaný zvršok(špičky).Po upečení strúčik vybehne zo šupky aj sám.Rúru som mala vyhriatu na najvyššiu teplotu.Zapekala som 20-30minút.Občas som mäsko poliala výpekom.Nemohli sme sa už dočkať,lebo kolienko rozvoniavalo po celej bytovke:)Bolo výborné!!!Odporúčam.. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 8.10.2016, 20:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Záhorácke mäskoPOTREBNÉ PRÍSADY 6 ks krkovičky (môžu byť kotlety s karé alebo pliecko) , 500 g kyslej kapusty, 1 cibuľa, 150 g oravskej slaniny, 250 g kyslej smotany, olej, mleté čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY - OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) Natália R. (Naťa) ID 24112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 13.2.2012, 17:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Živánska na plechu s lečomPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg zemiakov, 800 g bravčového pliecka, 5 väčších cibúľ, grilovacie korenie, korenie na živánsku, soľ podla chuti, 2 menšie poháre leča, cesnak, slanina POSTUP PRÍPRAVY je to extremne jednoduchy recept, urcite ho kazdy pozna, ale dala som ho sem aj tak OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 38 návštěvníkov) kikuska t. (jasidielko) ID 56687 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (28) posledné: 9.1.2013, 16:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Tarhoňové rizoto s bravčovým masomPOTREBNÉ PRÍSADY * 1 bal tarhoňa * 300g br.masa /pliecko / * 150g mraz.kukurica * 1 cibuľa * 1 lečo /3dcl/ * 3 vajíčka * ... * soľ * MČK * vegeta * olej * 2 strúčiky cesnaku * POSTUP PRÍPRAVY - jednoduché a rýchle OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov) Martina P. (Mata406) ID 48300 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (44) posledné: 9.12.2020, 12:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Brav.kare na prirodno, s omackouPOTREBNÉ PRÍSADY Brav. kare narezane na rezne, horcica, sol, muka na obalovanie mäska, smotana, syr v sulku, sampinony ja davam cele, ktore prekrojim na krizalky , hubovy bujon, ako priloha kto co ma rad POSTUP PRÍPRAVY Mäsko naklepeme, osolime a obalime v muke. Na panvicu dame olej a do rozhoruceneho sprudka rezne oprazime. Dame na plech, potrieme horcicou, vylejeme vypek v panvice a trosku vody na podliatie. zakryt alobalom. Kym sa masko dusi, si pripravime omacku. Do hrnca si dame zohriat smotanu, pridame Oprazene sampiony(ja ich oprazam nasucho), syr a nadrolime hubovy bujon. Nechame rozvarit. Bujon je slany, tak radsej treba ochutnat skor nech budeme dochucovat. Ked je mäsko makke dat na tanier a poliat omackou az pred podavanim ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov) Ivana Č. (likerik) ID 39884 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 12.3.2016, 18:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravčové mäso na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 500g bravč.mäso,cibuľa,smotana na varenie,parad.pretlak,bobkový list,soľ,čierne korenie,vegeta,olej,1PL hl.múky POSTUP PRÍPRAVY Na oleji opražíme cibuľu,mäso dusíme cca hodinku.Pridáme prísady na ochutenie,pretlak a smotanu,zahustenú 1PL múky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) Eva G. (evonka) ID 27244 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 9.3.2012, 10:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
RažničiPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové pliecko, zemiaky, klobáska, slanina, cibuľa, koreniny: soľ, vegeta, čierne ml. korenie, drvená rasca, sladká, štipľavá červená paprika, korenie na pečené zemiaky POSTUP PRÍPRAVY Klasický postup prípravy ražniči, keď na spajdlu napichujeme zemiaky, klobásku, slaninu, cibuľu pozná asi každý. Tento recept, keď všetky suroviny nakrájame na kocky, zmiešame, necháme chvíľu postáť a potom pečieme v alobale na 200 stupňoch cca 1,5 hodky kým masko nie je makké ma naučil môj nebohý svokor a je v porovnaní s klasikou oveľa chutnejší aj keď na pohľad možno nevypadá lákavo. Chute všetkých surovín dokopy sa zmiešajú a tým je papaníčko chutnejšie a makké, nevysušené ako pri klasickom postupe. A šetrí nám čas keď sa nemusíme zabávať s napichovaním na špajdľu :) Ako príloha je výborná kyslá uhorka alebo kyslá kvasená kapustička. Vyskúšajte, prajeme vám dobrú chuť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 36 návštěvníkov) Zdenka A. (barborkadt) ID 112640 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 18.2.2013, 17:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,72 ďalšie >> |