končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 449 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,45 ďalšie >> |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Což takhle dát si špenát :)POTREBNÉ PRÍSADY mrazený špenát + cibuľka + šľahačková smotana + cesnak + soľ + zeleninový bujón + mleté čierne korenie + zemiaky + vajce + párky + mlieko + maslo + olej + múka POSTUP PRÍPRAVY POSTUP -na oleji osmažíme polovicu cibuľky nakrájanej na kocky do sklovita -vložíme mrazený špenát a pražíme, kým sa pekne nespustí, podlejeme troškou vody -posolíme, okoreníme a vložíme pretlačený cesnak -vložíme 1 zeleninový bujón -po 10 minútach vlejeme šľahačku, do ktorej sme rozšľahali 1PL múky na zahustenie -premiešame, 5 minút povaríme a odstavíme Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) saska z. (saskazimova) ID 229310 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 20.2.2012, 15:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Zdravé a zelenéPOTREBNÉ PRÍSADY brokolica,olivový olej,citrón,soľ POSTUP PRÍPRAVY -brokolicové ružičky oddelíme a uvarime vo vode -po zmäknutí vyberieme a naservírujeme na tanier -pokvapkáme olivovým olejom a citrónom ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Nikoleta N. (Nikol2204) ID 206927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Quiche alebo Francuzsky brokolicovy kolacPOTREBNÉ PRÍSADY Zakladom je brokolica- kolko jej date, tolko kolacu budete mat: 2ks brokolice, 1 cibula, 3 cm slaniny, 3 parky, 2-3 kysle smotany, 3 vajicka, sol, cierne korenie a ingrediencie na vysypanie plechu POSTUP PRÍPRAVY 1. Na panvici osmazime slaninu- dochrumkava. Ked pusti mast, pridame cibulku a osmazime ju do sklenena. Na zaver pridame parky a par minut ich v tej zmesi podusime. 2. Brokolicu umyjeme a narezeme na "hlavicky". Uvarime ich na pare- opat, staci par minut, aby sa zachovali ziviny. 3. Vsetko zmiesame dokopy vo velkej mise, posypeme ciernym mletym korenim, ak treba, aj solou (pozor, udeniny su slane samy o sebe). 4. V dalsej miske zmiesame smotanu s vajickom. Ochutime solou. Potom smotanu zmiesame s brokolicovou zmesou a vysypeme na plech. Ja som pouzila okruhly na tortu:) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Zuzana S. (Sjuzicka) ID 227139 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 26.1.2012, 20:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Zeleninové dolkyPOTREBNÉ PRÍSADY 400 g mrazenej miešanej zeleniny,4 vajcia, 200 ml mlieka,160 g polohrubej múky, 60 g oleja, 120 g diétnej salámy, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Mrazenú zeleninu /hrášok,mrkva,karfiol,brokolica,zelená fazuľka a podobne/ trocha podlejeme vriacou vodou, osolíme a udusíme do mäkka. Žĺtky rozmiešame s mliekom,múkou,olejom,soľou,pridáme pokrájanú zeleninu a na malé kocky pokrájanú salámu.Nakoniec ušľaháme tuhý sneh z bielkov a spolu premiešame. Okoreníme a dosolíme.Zmes vkladáme lyžicou na panvicu na pečenie doliek na rozpálený olej a po oboch stranách opečieme do zlatista.Ako prílohu podávame zemiakovú kašu. Dá sa to zjesť aj na chlebe s horčicou alebo kečupom,chutí to dobre aj bez zemiakov. Tip:pre vegetariánov pripravíme bez salámy a uberieme asi 50 ml mlieka. Z tohto množstva sa dá pripraviť cca 22 kusov doliek,dá sa z toho najesť a recept je celkom finančne nenáročný.Dokonca to zjedli aj deti,ktoré ináč zeleninu nemusia.Tak prajem dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Zuzana K. (rosnicka17) ID 64974 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 13.2.2015, 9:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Zemiakovo - mrkvové pyréPOTREBNÉ PRÍSADY 1 kg okrájaných zemiakov , 400 g mrkvy , 1 kyslá smotana POSTUP PRÍPRAVY Očistené zemiaky + mrkva - uvaríme . Scedíme , rozmixujeme . Pridáme soľ + kyslú smotanu . Vymiešame . Pyré je veľmi chutné a zdravé . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Alžběta K. (betulinka16) ID 210389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Chana Dal (cícerové kari)POTREBNÉ PRÍSADY 400 g suchého alebo 800 g konzervovaného cíceru, 1 veľká cibuľa alebo 2 menšie, 3 strúčiky cesnaku, asi 5 cm-ový kúsok zázvoru, 3 paradajky, kokosové mlieko (nemusí byť), koreniny: rasca celá, rímsky kmín (voliteľné), kurkuma, chilli, mletý koriander, garam masala, chana masala (voliteľné). POSTUP PRÍPRAVY Indické vegetariánske jedlo, u nás veľmi obľúbené. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov) Lucia H. (Loulou) ID 9887 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 21.2.2012, 14:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Zdravý tatarákPOTREBNÉ PRÍSADY Pre 4 porcie: 2 lyžice postrúhanej mrkvy, 2 lyžice postrúhaného zeleru, 4 lyžice pomletých vlašských orechov, 4 lyžice postrúhaného syra (syr typu Eidam, ale taký syr, ktorý sa rozteká, teda je mäkký, nie typy eidamu z tých lacnejších, mne sa už stalo, že muž kúpil taký syr, a celý tatarák sa mi nevydaril ), 4 strúčiky cesnaku, polovicu cibule, 1 lyžica sójovej omáčky, 1 lyžica worcesterskej omáčky, 1 lyžica horčice, 1 lyžička olivového oleja, 1 lyžica kečupu (ostrý, nemusí byť), mleté čierne korenie, soľ POSTUP PRÍPRAVY Postrúhanú zeleninu, syr a orechy zmiešame, pridáme roztlačený cesnak a nadrobno pokrájanú cibuľu. Primiešame sójovú a worcesterskú omáčku, horčicu, olivový olej a zmes dochutíme ostrým kečupom (nemusí byť ostrý), soľou a mletým čiernym korením. Najlepší je, keď sa nechá odstáť minimálne polhodinu. Tomuto tataráku treba prísť na chuť, kto má rád zeleninu tak všeobecne, aj keď nie je vegetarián, odporúčam. Natierame na opečené chlebíky (zdravšie sú z toustovača, ale mne viac chutia tie nezdravo pripravené hrianky, klasika na oleji opečené, niečo zachránia servítky :-), opečené chlebíky, kto má rád cesnak, môže ešte potrieť cesnakom a na to natrieť tatarákovú zmes. Kečup nemusí byť ostrý, ochutí si každý, ako má rád. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Denisa K. (zurka) ID 23860 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 8.4.2012, 16:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
/ 2 v 1 / polievka + karfiolové placky ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY 1 veľký karfiol * koreňová zelenina / mrkva, petržlen , kaleráb a ešte zemiak / * cibuľa * 2 vajcia * polohrubá múka * petrž. vňať * olej * soľ * ml.červená paprika * ....... príloha : varené zemiaky * zelenina * ........dresing : biely jogurt / kyslá smotana / cesnak, soľ..... POSTUP PRÍPRAVY Najprv si uvaríme polievku a potom pripravíme výborné karfiolové placky. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (31) posledné: 3.11.2013, 16:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Zeleninová polievka so syromPOTREBNÉ PRÍSADY Mražena zelenina(hrašok+kukurica+mrkva),zemiaky,taveny syr(apetito),soľ,bujon zeleninový,zapražka-maslo+muka POSTUP PRÍPRAVY Zeleninu dame uvariť ked začne sa vrieť pridame taveny syr ktory se rozpusti pak pridame zemiaky a nakoniec zahustime zapražkou.U nás najviac obľubená polievka,jemná vďaka tav.syru a hlavne jednoduchá rychlovka ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) lenka t. (lenkaferova) ID 140249 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Pečená kápia plnená chlebovou zmesou ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY Bosniak / chlebík / * 4 kápie * 100 g strúhaného parmezánu * petrž. vňať * 4 strúčiky cesnaku * 3 PL olivového oleja * POSTUP PRÍPRAVY Receptík je z televízie. Pripravovala ho Veronika Hložníková. Priniesla ho z Talianska. :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (19) posledné: 4.2.2012, 16:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 449 (zobrazuje sa 81-90) | << predošlé 1,.,4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14,.,45 ďalšie >> |