. .. .. .. .. .. .
. .

Zeleninové dolky - RECEPT 45474

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

ZELENINOVÉ JEDLÁ

ID 64974 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov)


Zeleninové dolky


[ recept č. 45474 zo dňa  ]


Zeleninové dolky


POTREBNÉ PRÍSADY

400 g mrazenej miešanej zeleniny,4 vajcia, 200 ml mlieka,160 g polohrubej múky, 60 g oleja, 120 g diétnej salámy, soľ, mleté čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Mrazenú zeleninu /hrášok,mrkva,karfiol,brokolica,zelená fazuľka a podobne/ trocha podlejeme vriacou vodou, osolíme a udusíme do mäkka. Žĺtky rozmiešame s mliekom,múkou,olejom,soľou,pridáme pokrájanú zeleninu a na malé kocky pokrájanú salámu.Nakoniec ušľaháme tuhý sneh z bielkov a spolu premiešame. Okoreníme a dosolíme.Zmes vkladáme lyžicou na panvicu na pečenie doliek na rozpálený olej a po oboch stranách opečieme do zlatista.Ako prílohu podávame zemiakovú kašu.
Dá sa to zjesť aj na chlebe s horčicou alebo kečupom,chutí to dobre aj bez zemiakov.

Tip:pre vegetariánov pripravíme bez salámy a uberieme asi 50 ml mlieka.

Z tohto množstva sa dá pripraviť cca 22 kusov doliek,dá sa z toho najesť a recept je celkom finančne nenáročný.Dokonca to zjedli aj deti,ktoré ináč zeleninu nemusia.Tak prajem dobrú chuť!
<< Kukuricny salat | Zeleninové dolky | CROISSANTY na slano s tvarohom a kôprom ♥ ♥ ♥ >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa T. (rexo) ID 108927 (13.2.2015, 9:25)
(Y)
ODPOVEDAŤ
Petra H. (Pepina18) ID 214051 (12.2.2015, 20:36)
Výýýýýborneeee (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (26.1.2012, 18:29)
ja by som tam namiesto tej salamy praskla udene tofu, to aj ako tip pre vegetarianov :-p vyzeraju fajnucko, skusime
(L)
ODPOVEDAŤ
Stanislava H. (stanka264) ID 216341 (26.1.2012, 18:09)
su fakt vynikajuce... :-)
ODPOVEDAŤ
Janka P. (Joanne) ID 6922 (22.1.2012, 20:23)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Anka B. (jojkomonika) ID 93253 (19.1.2012, 19:39)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
kristína s. (nigina) ID 32120 (19.1.2012, 18:37)
jejdááá (Y) |:o) (clamp) vieš, ako som rada tomuto receptušu? *-) Táááktooo (radost) (sampus) (Y) (radost) Ďakujem (Y) (L) (hello)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (rosnicka17) ID 64974 (20.1.2012, 22:45)
Tak to mám vážne radosť,že sa recept páčil. :-)
ODPOVEDAŤ
kikuska t. (jasidielko) ID 56687 (19.1.2012, 17:43)
robievam, je to vynikajuce, ta fotka vo mne vyvolala vlci hlad...len co s nim... *-) :-) :-) :-)
ODPOVEDAŤ
Zuzana K. (rosnicka17) ID 64974 (20.1.2012, 22:47)
Utekať a upiecť!Dávam do pozornosti ešte moju nivovú roládu a haburské kysnuté rožky,to sú fakt pochúťky. (F)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu