končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 821-830) | << predošlé 1,.,78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88,.,115 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Horčicovo chrenové rezne...POTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg mäsa na rezne, soľ, mleté biele korenie, 4 PL plnotučnej horčice, 4 PL chrenu /buď čerstvo nastrúhaného alebo zavareného/, hladká múka, olej na vysmážanie... POSTUP PRÍPRAVY Dnes som hľadala niečo jednoduché a rýchle, ale pritom trochu aj nezvyčajné, čo uvarím na obed a našla som tento receptík. /takže sme dnes mali dvojaký obed, pretože som robila aj bravčové rezne v orechovom kabáte. To je tak, keď sa človek nevie rozhodnúť...ale neľutujem, pretože oba dopadli vynikajúco/... Mäsko umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne , ktoré naklepeme a osolíme, poprášime bielym korením. Necháme chvíľu postáť a potom natrieme omáčkou, ktorú si pripravíme zmiešaním horčice a chrenu. Následne každý rezeň obalíme v hladkej múke a osmažíme na oleji. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rezne v orechovom kabáte...POTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg mäsa na rezne, 2 vajcia, hladká múka, asi 250g zomletých solených arašidov, soľ, mleté čierne korenie, olej na vysmážanie... POSTUP PRÍPRAVY Dnes som hľadala niečo jednoduché a rýchle, ale pritom trochu aj nezvyčajné, čo uvarím na obed a našla som tento receptík. Mäsko je nielen krásne voňavé, ale aj chutné a chrumkavé. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na asi 0,5 cm rezne, ktoré naklepeme, osolíme a posolíme mletým čiernym korením. Necháme asi 15 minút postáť a potom klasicky obaľujeme v hladkej múke, v rozšľahaných vajciach, ale nakoniec namiesto strúhanky použijeme zomleté arašidy, v ktorých mäsko dôkladne obalíme a riadne popritláčame. Opekáme na troške rozpáleného oleja, ale na menšej teplote, pretože by sa oriešky ľahko spálili. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (6) posledné: 17.1.2016, 21:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Narodeninová pre Laru...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 6,5 kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, falošný parížsky krém, banány, kokosový krém, poťah a ozdoby MMF... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (4) posledné: 23.9.2013, 18:42 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Sponge Bob...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3,2 kg... POSTUP PRÍPRAVY doboška, poťah MMF... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (7) posledné: 23.9.2013, 18:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Čučoriedkovo tvarohový koláč...POTREBNÉ PRÍSADY Vyskúšala som zas recept z časopisu a úplne ma očaril, jemný a šťavnatý, plný ovocia - dokonalá kombinácia pre mňa... 400g polohrubej múky, 3 PL práškového cukru, 1/2 kocky droždia /cca 20g/, 200ml vlažného mlieka, 1 vajce, štipka soli....PLNKA: 500g tvarohu /ja som tentoraz použila odtučnený, ale v podstate môže byť akýkoľvek jemný - roztierateľný tvaroh/, 2 PL kyslej smotany, 2 vajcia, 50g zemiakového alebo kukuričného škrobu, 3 balíčky vanilínového cukru, 6 PL krupicového cukru, 350 - 400g čučoriedok /malo by ísť až 500g , ale aj tak ich bolo viac než dosť/. POSTUP PRÍPRAVY CESTO: Múku vysypeme do misky, do múky si urobíme jamku, do ktorej vyklepneme vajce, pridáme cukor, rozmrvené droždie, štipku soli a zalejeme mliekom. Necháme asi 5 minút prikryté obrúskom droždie napučať a potom vymiesime vláčne cesto, ktoré necháme na teplom mieste 20 minút podkysnúť. Cesto vyvaľkáme na pomúčenej doske na veľkosť plechu a pomocou valčeka ho prenesieme na vymastený plech /ja ho ničím nevysypávam, a neprilepí sa mi cesto/. Rozotrieme plnku, posypeme čučoriedkami a dáme piecť na 180 °C asi 25-30 minút /aby plnka nebola riedka/. PLNKA: do misky si dáme krupicový a vanilínový cukor, vajcia, rozšľaháme, pridáme tvaroh, kyslú smotanu a premiešame. Nakoniec vmiešame metličkou škrob. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (4) posledné: 29.4.2015, 12:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Penová narodeninová...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 2,2 kg... POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (20) posledné: 15.10.2013, 20:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Penová s ružičkami...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 2,2 kg... POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 20.9.2013, 22:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Prasiatko...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 4 kg... POSTUP PRÍPRAVY orechový korpus, malinový džem, trasený malinový krém + maliny, poťah MMF... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (14) posledné: 9.2.2014, 18:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
"Tatranské" zemiakové lokše...POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg zemiakov /staršie, z nových sa lokše nedajú dobre robiť/, 300g hladkej múky, 1 vajce, soľ...bravčová alebo kačacia masť na pomastenie alebo rozpustené maslo, mletý mak a práškový cukor na posypanie - záleží, či chceme nasladko alebo naslano. Ja ich plním kuracou pečienkou - recept som dala nižšie. POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky si deň vopred uvaríme v šupke /to je dôležité/, necháme vychladnúť, na druhý deň ošúpeme, najemno nastrúhame. Pridáme hladkú múku, soľ a vajce. Rýchlo zmiesime a hneď začneme pripravovať lokše. /Cesto nesmie dlho stáť, inak začne rednúť, potom bude treba prisypávať múku a stratia svoju "mäkkosť" a "vláčnosť" pre ktoré ich my zbožňujeme. Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) KOMENTÁRE (6) posledné: 27.10.2017, 12:16 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Čokoládová klasika...PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY váha 3a kg... POSTUP PRÍPRAVY čokoládový korpus, džem z lesného ovocia, falošný čokoládový parížsky krém, čokoláda...ozdoby MMF OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (10) posledné: 14.9.2013, 19:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1.149 (zobrazuje sa 821-830) | << predošlé 1,.,78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88,.,115 ďalšie >> |