končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Maria P. (teleflex) ID 105501 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Horčicovo chrenové rezne...[ recept č. 55057 zo dňa 22.9.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg mäsa na rezne, soľ, mleté biele korenie, 4 PL plnotučnej horčice, 4 PL chrenu /buď čerstvo nastrúhaného alebo zavareného/, hladká múka, olej na vysmážanie... POSTUP PRÍPRAVY Dnes som hľadala niečo jednoduché a rýchle, ale pritom trochu aj nezvyčajné, čo uvarím na obed a našla som tento receptík. /takže sme dnes mali dvojaký obed, pretože som robila aj bravčové rezne v orechovom kabáte. To je tak, keď sa človek nevie rozhodnúť...ale neľutujem, pretože oba dopadli vynikajúco/... Mäsko umyjeme, osušíme, nakrájame na rezne , ktoré naklepeme a osolíme, poprášime bielym korením. Necháme chvíľu postáť a potom natrieme omáčkou, ktorú si pripravíme zmiešaním horčice a chrenu. Následne každý rezeň obalíme v hladkej múke a osmažíme na oleji. Môžeme podávať s dresingom: 4 PL bieleho jogurtu si zmiešame s 2 PL horčice a 1/2 PL medu - vymiešame. K tomu skvele chutia opekané zemiaky.... |