končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 781-790) | << predošlé 1,.,74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Masova tortaPOTREBNÉ PRÍSADY kuracie pecienky,bravcova kotleta,cibula,tvrdy syr,sol korenie,vegeta,olej,cesnak,grilovacie korenie POSTUP PRÍPRAVY Na dno zapekacej misy poukladame kuracie pecienky,trosku ovegetime,na pecienky naukladame platky syra,na platky nakrajanu cibulu a osolene a okorenene maso.Postup zopakujeme,pokladame dalsiu vrstvu syra a cibule a posledna vrstva tvori maso. Urobime zalievku 2PL oleja,1cl vegety,3 pretlacene struciky cesnaku,2PL grilovacieho korenia.Maso zalejeme pripravenou zalievkou,prikryjeme a zakryte pecieme cca 1,5 hod. Vrelo odporucam,prajem dobru chut.... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | denisa r. (belesek) ID 69182 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Francuzske domace zemiakyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY 1kg zemiakov,4ks špekačiek,1 sladka smotana alebo 1 kysla,3dcl mlieka,korenie,vegeta,rasca,sol,3 vajcia cele POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky olupeme,umyjeme a nakrajame na male kocky,taktiež šperačky,ktore sme si vopred ošupali z kože.Ukladame vrstvy zemiakov,špekačky a uvedene koreniny v potrebnom množstve.Ukončime zemiakmi,polejeme troškou oleja,cele zemiaky.V miske si vymiešame mlieko ,smotanu a vajcia.Vylejeme na zemiaky a prikrijeme alobalom a lebo dalšim pekačom(janske sklo).pečieme v rure 180stup/45min...odokrijeme a dopekame ešte 20min.Su velmi chutne-skuste! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Helena Š. (kvetinocka) ID 145542 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
moje francuzke zemiakyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky podla poctu konzumentov,2-3 vajicka, kysla smotana , klobasa ,sol ,korenie ,tvrdy syr POSTUP PRÍPRAVY zemiaky uvarime v supke.osupeme,nasekame nadrobno.cast dame do vymasteneho pekaca a trochu posolime ,na to naukladame klobasu (najlepsia je domaca,lebo zemiaky kraaasne ochuti) na koliecka a na to druhu vrstvu zemiakov.posolime a okorenime.\r\nvajicka zmiesame so smotanou a zalejeme zemiaky\r\npecieme na 200 asi 50min\r\nna tanieri posypeme struhanym syrom,,mňam!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | zuzana S. (smatanovaz) ID 147869 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 11.3.2011, 9:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Klobasky z ovčieho masaPOTREBNÉ PRÍSADY ??? POSTUP PRÍPRAVY Kočky robili ste niektora domacu klobasu z ovčieho masa?Budem vdačna za každu radu a recept.Ďakujem! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Anna Š. (anka2106) ID 80936 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Tanier s bravčovým bôčkomPOTREBNÉ PRÍSADY bravčový bôčik volské oko uhorka pór /podľa chuti/ kečup chlieb chren olej korenie čierne mleté POSTUP PRÍPRAVY Bravčový bôčik u nás raz za čas jedáva manžel. Tento bol pečený a keď ho jedol s ryžou a ešte stále sme ho mali dosť, spravila som mu tento tanier, ktorý bol malou obmenou - aby nejedol to isté ... Bôčik som nakrájala a opiekla z oboch strán. Z vajíčok som spravila volské oká. Nakrájala uhorky, pór, nastrúhala chren. Všetko som uložila na tanier, pridala chlieb aj kečup. Dakedy pridám aj trojuholík syra a kapustu, či červenú repu, podľa toho, čo máme v chladničke - akú zaváraninu otvorenú. Nakoniec som čerstvo namlela čierne korenie. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marianna F. (Marianna76) ID 165776 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 20.7.2012, 19:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Šunka v tlakovom hrnci za menej ako 45 minútPOTREBNÉ PRÍSADY Šunka, horčica, voda POSTUP PRÍPRAVY šunku natrieme horčicou, vložíme do parníka /to je tá vložka s dierkami čo sa dáva do hrnca/, zavrieme hrniec a dáme na najsilnejší plameň. Počkáme kým sa natlakuje na najvyšší stupeň, stíšime plameň /tak aby stále zostal ten najvyšší stupeň tlaku = u mňa je to druhý červený prúžok/ čakáme 45 min /ja som našla že to má byť 12min na 400g a podľa toho som to robila, ale očividne som to mohla dať aj na menej minút, našla som aj recept kde to malo byť 1000g 8 min záleží ale na type šunky/ nabudúce to skúsim na 30min HOTOVO! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marcela K. (macaaa) ID 149502 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 6.1.2012, 11:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Lanšmít v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY 1 konzerva lanšmitu 4 plátky tvrdého syra horčica olej 4 štvorce alobalu POSTUP PRÍPRAVY Konzervu otvorte z oboch strán, obsah vytlačte, odstráňte tuk a lanšmit nakrájajte na 8 koliesok. Štyri kolieska potrite tenkou vrstvou horčice na ňu poukladajte plátky syra, opäť potrite horčicou a priklopte kolieskom lanšmitu. Porcie zabaľte do alobalu a pečte v rúre. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iveta G. (Timea505) ID 128086 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 5.10.2016, 17:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rezne v orechovom kabáte...POTREBNÉ PRÍSADY 0,5 kg mäsa na rezne, 2 vajcia, hladká múka, asi 250g zomletých solených arašidov, soľ, mleté čierne korenie, olej na vysmážanie... POSTUP PRÍPRAVY Dnes som hľadala niečo jednoduché a rýchle, ale pritom trochu aj nezvyčajné, čo uvarím na obed a našla som tento receptík. Mäsko je nielen krásne voňavé, ale aj chutné a chrumkavé. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na asi 0,5 cm rezne, ktoré naklepeme, osolíme a posolíme mletým čiernym korením. Necháme asi 15 minút postáť a potom klasicky obaľujeme v hladkej múke, v rozšľahaných vajciach, ale nakoniec namiesto strúhanky použijeme zomleté arašidy, v ktorých mäsko dôkladne obalíme a riadne popritláčame. Opekáme na troške rozpáleného oleja, ale na menšej teplote, pretože by sa oriešky ľahko spálili. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Maria P. (teleflex) ID 105501 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 17.1.2016, 21:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravcove kotlety s cidrom,horcicou a gnocchi podla Nigelly LawsonPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/bravcove-kotlety-s-cidromhorcicou.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 bravcove kotlety (450g) olivovy olej 125ml cidru 1PL celozrnnej horcice 75 ml smotany Postup:Kotlety zbavime kosti a ocistime,ulozime medzi foliu a vyklepeme na tensie platky.V panvici rozohrejeme olej a osmazime(na vysokom plameni)kotlety z kadzej strany min.5 alebo az pokial nie su makke.Pridame cider a nechame vybublat cca 1 minutku.Napokon pridame horcicu a smotanu,premiesame a nechame bublat niekolko minut.Napokon omacku prelejeme cez kotlety a v tej co nam este zostala si obalime gnocchi.Rozdelime na taniere a mozme papat. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 20.5.2014, 10:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
bravčové na paprikePRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY cca 1kg vepřové kýty(plece),4cibule,2lžíce sádla,1lžíce sladké,mleté papriky,1malý,rajský protlak,přibližně 2-3lžíce hladké mouky,sůl,kelímek šlehačky,plátek másla,asi 1,5 litru vroucí vody.. POSTUP PRÍPRAVY .\\r\\n\\r\\nPOSTUP PŘÍPRAVY\\r\\n\\r\\nNa sádle osmahnu nadrobno nakrájenou cibulku dozlatova,přidám maso nakrájené na kostky,nechám zatáhnout,osolím,přidám papriku,protlak,chvilku opékám,míchám,zaliji vroucí vodou(nebo vývarem),vařím do změknutí masa.Mouku rozkvedám ve smetaně,zahustím omáčku,zavařím 20minut,dochutím solí,omáčku zjemním plátkem másla,podávám s knedlíkem,nebo s tím,co máte rádi.Přeji dobrou chuť!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 781-790) | << predošlé 1,.,74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >> |